Misiek_lbn napisał/a:
kosmita napisał/a:
W evo spalanie wcale nie jest głównym powodem do zmartwień
a co
cala reszta jezeli uzytkujesz auto w sposob do ktorego zostalo stworzone
Dokładnie, olej kilka tys. km(5-7), oleje w dyfrach, skrzyni, klocki, płyn hamulcowy, opony, dyfer lubi czasem paść, skrzynie też mają jakieś tam bolączki.
A jak ktoś nie chce używać zgodnie z przeznaczeniem, to lepiej kupić WRX'a i naklejki STi zapodać, bo więcej osób się obejrzy na ulicy.Misiek_lbn - Sob 06 Mar, 2010 w Lublinie narobiło się subarów jak psów...
a evo jest raczej mało, z 5-7 kosmita - Sob 06 Mar, 2010 No właśnie, bo subaru to większy rispekt na dzielni Misiek_lbn - Sob 06 Mar, 2010 dupa tam, zawsze byłem fanem evo a nie SI
w sumie tylko raz kierowałem SI, ale strzaaaaaasznie przeszkadzał mi ten wlot na masce
evi jest jakieś takie...bardziej zapierdzielające z wyglądu i odczuć kosmita - Sob 06 Mar, 2010 Wiesz co dobre:)martin.h - Sob 06 Mar, 2010 Zielone piekło późną zimą:
Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Co to bo ja zielony jak to piekło ?Janusz - Nie 07 Mar, 2010 nurburgringPGmaster - Nie 07 Mar, 2010 Szczelam ze Nurburgring M - Nie 07 Mar, 2010 norbinkgirngirgnngiQ - Nie 07 Mar, 2010 czy to nurburkrink?anjas - Nie 07 Mar, 2010 nordschlaufe