Ten brzydki samochód który ma padające skrzynie biegów to mój obiekt westchnień - i nic na to nie poradze...
A to kolejny "rodzynek" z japoni tym razem już całkiem konkretny i do tego drugi na części:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5834006Bad-i - Pon 28 Lip, 2008 o tego drugiego to mozemy Ci kupic CHRZANEK - Pon 28 Lip, 2008 Kadecik V6 (na piastach/hamulcach z Vectry)
Cena : 5900plnBart - Pon 28 Lip, 2008 kumpel też takim czymś pogina, choć jego kadet jest w nieco innym stylu utrzymany... proszę się (głośno) nie śmiać
Przyspiesza bardzo sprawnie, nie wiem jak skręca, ale z racji nielekkiego silnika chyba niezbyt dobrze.
CHRZANEK - Pon 28 Lip, 2008
bart napisał/a:
proszę się (głośno) nie śmiać
piano : hahahahhahahahahahahahahaMichał - Pon 28 Lip, 2008 fajnych masz kumpli M - Pon 28 Lip, 2008 za takie auto od razu niebieski.Bad-i - Pon 28 Lip, 2008 he he siatex mnie zabił Bart - Pon 28 Lip, 2008 banda zawistnych złośliwców, marzycie o takim kadecie
z tego co mi powiedział właściciel fioletowego potwora ten kadet z otomoto jak najbardziej warty jest ceny - konkretny, dopracowany projekt bez druciarstwa.Maciusiowy - Pon 28 Lip, 2008 Bardziej do działu humor: AUDI S3