Witam nowych Jaco - Pon 01 Lis, 2010 Witamy witam... południe rośnie w siłęAnonymous - Pon 01 Lis, 2010 witam Pako z tej strony Scyzzor KielceRyba - Pon 01 Lis, 2010 EMA PAKO,
ŁADNY KLIO SPORT W TWYM AWATARZEAnonymous - Pon 01 Lis, 2010
MTW napisał/a:
cebeer, jak dobrze kojarzę Cie to jeździsz 106 s16 w 2 lidzie kiedyś miałeś 106 rallye
tak, to ja, .. tak sobie przeglądam różne tematy i w ogóle .. chciałem z góry Podziękować kilku osobom za zainteresowanie na tym forum, parę gorzkich słów też znalazłem ale to przecież nic dziwnego Ryba - Pon 01 Lis, 2010
cebeer napisał/a:
MTW napisał/a:
cebeer, jak dobrze kojarzę Cie to jeździsz 106 s16 w 2 lidzie kiedyś miałeś 106 rallye
tak, to ja, .. tak sobie przeglądam różne tematy i w ogóle .. chciałem z góry Podziękować kilku osobom za zainteresowanie na tym forum, parę gorzkich słów też znalazłem ale to przecież nic dziwnego
To dziwne,
ja tu z niczym podobnym się nie spotkałem M - Pon 01 Lis, 2010
Ryba napisał/a:
cebeer napisał/a:
MTW napisał/a:
tak, to ja, .. tak sobie przeglądam różne tematy i w ogóle .. chciałem z góry Podziękować kilku osobom za zainteresowanie na tym forum, parę gorzkich słów też znalazłem ale to przecież nic dziwnego
To dziwne,
ja tu z niczym podobnym się nie spotkałem Obrazek
Zawsze możesz się spotkać jeśli masz takie życzenie Cartoon - Pon 01 Lis, 2010 Ale się dziś worek z nowymi rozpruł
Witam Wszystkich bizon - Pon 01 Lis, 2010 witojcie Anonymous - Pon 01 Lis, 2010 Nie zrozumcie mnie źle na początek PozdrawiamiQ - Pon 01 Lis, 2010
Siemasz Pako, prosze napisz M-owi że clio sport jest szybsze od Hondy którą miałeś Anonymous - Pon 01 Lis, 2010 To i ja jako nowy ładnie sie przywitam:Witam wszystkich Yarko - Pon 01 Lis, 2010
pulp napisał/a:
To i ja jako nowy ładnie sie przywitam:Witam wszystkich