hej, widziałem Cię jakiś czas temu na rogu Banacha i Grójeckiej
fajnie wygląda bizon - Pon 01 Lis, 2010 dobrze sie ta astra prezenci M - Pon 01 Lis, 2010 Może w końcu ktoś objedzie adego?bizon - Pon 01 Lis, 2010 tylko jesli ma wydech MG Anonymous - Pon 01 Lis, 2010
Yarko napisał/a:
pulp napisał/a:
To i ja jako nowy ładnie sie przywitam:Witam wszystkich
Siema
pomachoniowy słonecznik ?
nie.ten czarny od kuby z serocka Yarko - Pon 01 Lis, 2010
pulp napisał/a:
Yarko napisał/a:
pulp napisał/a:
To i ja jako nowy ładnie sie przywitam:Witam wszystkich
Siema
pomachoniowy słonecznik ?
nie.ten czarny od kuby z serocka
poka foto Kenet - Pon 01 Lis, 2010 Motowydech może być? Z ade będę się widział za dwa tygodnie mam nadzieje i skonfrontujemy nasze Astry. Moja czeka jeszcze na skrzynie i ostatni etap redukcji wagi, ale jakoś tam się napędza. Nie chce od razu offtopować, może kiedyś opiszę tu auto, będzie można pogadać.Anonymous - Pon 01 Lis, 2010 Temat postu: Re: Tu się witamy...Witajcie drodzy parafianie
Mam na imię Tomek.
Moja przygoda motoryzacyjna to głównie rajdy. Przez ręce przeszły mi różne samochody (ccs, cc 1.2 16v, astra gsi, 106 1.1 , saxo prawie vts). Obecnie podróżuję bravo JTD. Ale jest opcja w niedługim czasie powrócić do saxo vts 16v albo civ vti. oczywiście do rajdów
PozdroBarejka - Pon 01 Lis, 2010 Kenet, wpadaj do siedlec to pogadamy speed555 - Pon 01 Lis, 2010 witam wszystkich nowych a w szczególności tych których znam z real'u:PAnonymous - Pon 01 Lis, 2010 Również powitać wszystkich forumowiczów zefir - Pon 01 Lis, 2010 powitac Anonymous - Pon 01 Lis, 2010 Siemanko wszystkim Bart - Pon 01 Lis, 2010 to z okazji święta zmarłych taki wysyp świeżaków?