Anonymous - Pon 01 Lis, 2010 Siema, z tej strony Mally turlam się Fabią po 1 stosunku... Anonymous - Pon 01 Lis, 2010 Witam.
Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach
pzdr.
ps. czego wyjątkowego trzeba dokonać żeby pokazać swoje auto w pimp? was79 - Wto 02 Lis, 2010 witam wszystkich!
dejm napisał/a:
ps. czego wyjątkowego trzeba dokonać żeby pokazać swoje auto w pimp?
preferowane jest: klęknąć do mieczaanjas - Wto 02 Lis, 2010 trzeba dochapać* się koloru zielonego
*od chapania dzidyJanusz - Wto 02 Lis, 2010 cześć wszystkim, jestem Janusz. Jeżdżę clio sportem po wiejskich drogach do pracy i s powrotem, w ziemie nie zamierzam nic przygotowywać tylko jeździć dalej.
tomirally napisał/a:
Mam na imię Tomek.
Moja przygoda motoryzacyjna to głównie rajdy. Przez ręce przeszły mi różne samochody (ccs, cc 1.2 16v, astra gsi, 106 1.1 , saxo prawie vts). Obecnie podróżuję bravo JTD. Ale jest opcja w niedługim czasie powrócić do saxo vts 16v albo civ vti. oczywiście do rajdów
astra gsi to było dobre z 4-5 lat temu?? taka granatowa/niebieska
ha... już nie będę ekspertem od kremówek
mally napisał/a:
turlam się Fabią po 1 stosunku...
czyli na Fabiete raczej ciężko wyrwać dupe ??
dlaczego nikt jeszcze nie zapytał o siostrę?? kto z nowicjuszy ma fajna siostrę??106 - Wto 02 Lis, 2010 10ciu nowych i zaden nie ma siostry????PiTT - Wto 02 Lis, 2010
dejm napisał/a:
Witam.
Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach
pzdr.
ps. czego wyjątkowego trzeba dokonać żeby pokazać swoje auto w pimp?
cześć wszystkim, jestem Janusz. Jeżdżę clio sportem po wiejskich drogach do pracy i s powrotem, w ziemie nie zamierzam nic przygotowywać tylko jeździć dalej.
ja też jeżdżę tam i s powrotem
i też nie zamierzam przygotowywać ziemi...bo po co
Janusz - Wto 02 Lis, 2010
Cytat:
ja też jeżdżę tam i s powrotem
i też nie zamierzam przygotowywać ziemi...bo po co
jak tam... mini coś jeździ w ogóle czy tylko lansik, po sluńsku z kluskom w gembie??
PS. napisz łatkę do mozilli Maciusiowy - Wto 02 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
PS. napisz łatkę do mozilli
ręki nie przyłożę do pogłębienia Twojej dysortografii
Janusz napisał/a:
mini coś jeździ w ogóle czy tylko lansik
a mini jeździ, dziękuję... Janusz - Wto 02 Lis, 2010
Cytat:
ręki nie przyłożę do pogłębienia Twojej dysortografii
tego się nie da pogłębić... i to nie jest dysortografia tylko brak znajomości ortografii Dysortografia to taki bezsensowny papierek dla leni (notabene posiadam takowy).
Tak czy siak do poprawy jest łatka w mozili... bo ja poprawiam wszystko co podkreśla... i zgadzam się an każdą propozycje
mam nadzieje ze nikt tego nie wykorzysta przeciwko mnie w przyszłości Maciusiowy - Wto 02 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
mam nadzieje ze nikt tego nie wykorzysta przeciwko mnie w przyszłości
nie byłbym taki pewien M - Wto 02 Lis, 2010 rozumię...Jakarti - Wto 02 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
jak tam... mini coś jeździ w ogóle czy tylko lansik, po sluńsku z kluskom w gembie??
Jacek - Wto 02 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
Janusz napisał/a: