Anonymous - Wto 02 Lis, 2010 witam wszystkich, bujam się (o ile można to tak nazwać) honda civic 4G i-VT (EE9) i mam na imię Tomek (Tomaszek)Ryba - Wto 02 Lis, 2010
Tomaszek. napisał/a:
witam wszystkich, bujam się (o ile można to tak nazwać) honda civic 4G i-VT (EE9) i mam na imię Tomek (Tomaszek)
To i ja jako nowy ładnie sie przywitam:Witam wszystkich
Siema
pomachoniowy słonecznik ?
nie.ten czarny od kuby z serocka
poka foto
tak sie teraz prezentuje kiedys byl na bialej piecioramiennej feldzeJanusz - Wto 02 Lis, 2010
pulp napisał/a:
Yarko napisał/a:
pulp napisał/a:
Yarko napisał/a:
pulp napisał/a:
Siema
poka foto
Obrazek Obrazek
tak sie teraz prezentuje kiedys byl na bialej piecioramiennej feldze
fajny, czy ja już wspominałem ..... ?? Kenet - Wto 02 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
fajny, czy ja już wspominałem ..... ??
Siostra:
No może nie rodzona, ale ciotecznaYarko - Wto 02 Lis, 2010
pulp napisał/a:
Yarko napisał/a:
pulp napisał/a:
Yarko napisał/a:
pulp napisał/a:
Siema
poka foto
Obrazek Obrazek
tak sie teraz prezentuje kiedys byl na bialej piecioramiennej feldze
bardzo ładny słonecznik, jaki zawias ? kto robił swap na VE ?
kurde nie kojarzę tej fury Bonczek - Wto 02 Lis, 2010 Yarko zapchałeś sobie głowę pierdołami o żab(ojad)ach i już nie wiesz co tam w wielkim świecie słychać GeKo - Wto 02 Lis, 2010 Kenet, cholera to masz tu brata na forum, bo któryś już twierdził że to jego Anonymous - Wto 02 Lis, 2010 Yarko no jak to kto robil??Dr.Coobcio Przod b8+mts tyl twoje byle kyb=hr Yarko - Wto 02 Lis, 2010
Bonczek napisał/a:
Yarko zapchałeś sobie głowę pierdołami o żab(ojad)ach i już nie wiesz co tam w wielkim świecie słychać
pulp, no to się pisze Coobcio a nie kuba gruba fura stary, heh mam same dobre wspomnienia z tamtych czasów Anonymous - Wto 02 Lis, 2010 Coobcio robił motor a kuba""jaqob" był poprzednim włascicielem auta
Kuba to mój kolega.Byłem i pomagałem przy kazdym etapie budowy auta.Od zgazowanej seri de poprzez de z modami swap na ve i wydmuszke.gdy sprzedawal to az mi sie zal zrobilo i pobrałem:)was79 - Śro 03 Lis, 2010
pulp napisał/a:
az mi sie zal zrobilo i pobrałem:)
znaczy chapłeś Loko - Śro 03 Lis, 2010
dejm napisał/a:
Witam.
Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach
heja byłęś ta Cuprą na jakimkolwiek torze, pojeżdżawce?, bo mocno mnie interesuje jak to wypada na krętym w porównaniu do konkurencji.