Anonymous - Śro 03 Lis, 2010 Cześć, jestem Alek. Jestem już po 50... mam 24 lata. Póki co powolnym MCS'em jeżdżę Gotti - Śro 03 Lis, 2010
Loko napisał/a:
dejm napisał/a:
Witam.
Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach
heja byłęś ta Cuprą na jakimkolwiek torze, pojeżdżawce?, bo mocno mnie interesuje jak to wypada na krętym w porównaniu do konkurencji.
jeździ jak golf IV i nie da się używać lewej nogi.Anonymous - Śro 03 Lis, 2010 Cześć jestem Arek odkąd kupiłem VTSa niechce miec nic innego:)Janusz - Śro 03 Lis, 2010
Qbert napisał/a:
Cześć jestem Arek odkąd kupiłem VTSa niechce miec nic innego:)
jak długo go masz?? bo jak nie upalałeś nim na ostro całego sezonu to nie możesz się wypowiadać na ten temat. Bart - Czw 04 Lis, 2010
Qbert napisał/a:
jesteś upośledzony?M - Czw 04 Lis, 2010
Bart napisał/a:
Qbert napisał/a:
jesteś upośledzony?
Bart nie wszyscy kumają tu nasze żarty, daj trochę na luzBart - Czw 04 Lis, 2010 przepraszam, to ja jestem upośledzonywas79 - Czw 04 Lis, 2010 niestety, jak nie skuma to mu się tu nie spodobaAnonymous - Czw 04 Lis, 2010
Loko napisał/a:
dejm napisał/a:
Witam.
Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach
heja byłęś ta Cuprą na jakimkolwiek torze, pojeżdżawce?, bo mocno mnie interesuje jak to wypada na krętym w porównaniu do konkurencji.
miałem jechać na ułęż, ale brak czasu...
więc tyle co po mieście...
jezdzilem golfem IV i jak dla mnie to dwie różne bajki, chyba że mowa o seryjnej ibize, bo Cupra ma zupełnie inny zawias.anjas - Czw 04 Lis, 2010 skoro Gotti napisał to:
Gotti napisał/a:
jeździ jak golf IV i nie da się używać lewej nogi.
to dejm nie ma prawa polemizować:
dejm napisał/a:
jezdzilem golfem IV i jak dla mnie to dwie różne bajki
Mówiąc wprost, dejm, jeśli nie jeździłeś przynajmniej 20 golfami i 20 ibizami to nie jesteś wiarygodny, sorry. Vlodarsky - Czw 04 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Mówiąc wprost, dejm, jeśli nie jeździłeś przynajmniej 20 golfami i 20 ibizami to nie jesteś wiarygodny, sorry.
a GoTTi jest bo jeździł !Janusz - Czw 04 Lis, 2010
Vlodarsky napisał/a:
anjas napisał/a:
Mówiąc wprost, dejm, jeśli nie jeździłeś przynajmniej 20 golfami i 20 ibizami to nie jesteś wiarygodny, sorry.
a GoTTi jest bo jeździł !
nieprawda, jak nie upalał każdym z nich co najmniej przez rok to nie może sie wypowiadać !!
ciekawe kiedy wszyscy zaczną mnie mieć dość za monotematyczny spam M - Czw 04 Lis, 2010 Mówisz jakby to nie miało miejsca jeszcze
Janusz - Czw 04 Lis, 2010
Cytat:
Mówisz jakby to nie miało miejsca jeszcze
sory, dla mnie tekst roku... nie mogę odżałować ze to usunołes M - Czw 04 Lis, 2010 Co usunąłem drogi Janku?