To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Janusz - Czw 04 Lis, 2010

Cytat:
Co usunąłem drogi Janku?

kilka postów z tematu Rasty :) ale oczywiście nie wiem kto usunął, i moje "oskarzenie" było bez postawne, tu masz racje :) zresztą to nie ma większego znaczenia, bo nie mam o to jakichś specjalnych pretensji, tak teraz tylko wyszło w rozmowie :)

Loko - Czw 04 Lis, 2010

dejm napisał/a:
Loko napisał/a:
dejm napisał/a:
Witam.

Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach :)

heja byłęś ta Cuprą na jakimkolwiek torze, pojeżdżawce?, bo mocno mnie interesuje jak to wypada na krętym w porównaniu do konkurencji.

miałem jechać na ułęż, ale brak czasu...

więc tyle co po mieście...

jezdzilem golfem IV i jak dla mnie to dwie różne bajki, chyba że mowa o seryjnej ibize, bo Cupra ma zupełnie inny zawias.

Ehh, to widzę Cię na najbliższej pojeżdzawce Hothatchowej i liczę na jakieś kółko na lewym :) , jak taka ibiza robi w serii choć podobny czas do Clio to w nią wchodzę jak w masło :D

Jacek - Czw 04 Lis, 2010

Loko, opamiętaj się :coto:
Loko - Czw 04 Lis, 2010

Jacek napisał/a:
Loko, opamiętaj się :coto:

Kupiłeś mi Clio to musze wejśc w Ibizę ;) , widzę w niej potencjał na papierze, jakby było podobnie w rzeczywistości to czemu nie Ibiza?

M - Czw 04 Lis, 2010

Bo wtedy wyjdziesz z francuskiej mafii :D
Gotti - Czw 04 Lis, 2010

dejm napisał/a:
Loko napisał/a:
dejm napisał/a:
Witam.

Mam na imie Damian, śmigam żółtą Cupra po warszawskich drogach :)

heja byłęś ta Cuprą na jakimkolwiek torze, pojeżdżawce?, bo mocno mnie interesuje jak to wypada na krętym w porównaniu do konkurencji.

miałem jechać na ułęż, ale brak czasu...

więc tyle co po mieście...

jezdzilem golfem IV i jak dla mnie to dwie różne bajki, chyba że mowa o seryjnej ibize, bo Cupra ma zupełnie inny zawias.

:rotfl:

Czym się charakteryzuje ten zupełnie inny zawias?

kosmita - Czw 04 Lis, 2010

Jest zupełnie inny
fydi - Czw 04 Lis, 2010

Mistrz ciętej riposty :D
106 - Czw 04 Lis, 2010

M napisał/a:
Bo wtedy wyjdziesz z francuskiej mafii :D

A wiemy gdzie mieszkasz.....

Anonymous - Sob 06 Lis, 2010

golfem IV jezdzilem 1.4 i 1.9tdi 130km, co do zawiasu to raczej bujało, a amorki w dobrym stanie i jezdziło się inaczej, inaczej reagował na zakręcie, na dziure itp.

a jesli chodzi o cupre, amorki są inne, o innej charakterystyce i krótszym skoku, inne sprężyny-niższe, inne tuleje.

to chyba jest nieco różnic? bardziej przypomina jazde taczką, jest bardzo sztywna.

we wczesniejszym aucie miałem komplet amortyzatorów mts technix + sprężyny lowteca i było mniej sztywniej niz tutaj na serii.

Bart - Sob 06 Lis, 2010

no to spoko
Jacek - Sob 06 Lis, 2010

:rotfl:
martin.h - Sob 06 Lis, 2010

A czy ktoś pomyślał o tym, że Ibiza jest na płycie Polo, a nie Golfa? Pozatym nie porównujmy serii do wersji usportowionej, pug 1.0 też buja :]
Bart - Sob 06 Lis, 2010

Martin, serio?
Gaydek - Sob 06 Lis, 2010

luz ;D

cześć :)