Anonymous - Pon 15 Mar, 2010 Trafic lepszy Bart - Pon 15 Mar, 2010 w sumie mniejszy brat gazeli - SOBOL też się nada
jozekrj - Pon 15 Mar, 2010 mamy tylko 4 takie Jumpi
silniki 2.0 hdi 120KM jak dla mnie to nie jedzie (jechałem z 6 osobami na pokładzie ) wiec nie wiem jak to jedzie z kompletem 8 osób + bagaż
(trzeba brać poprawkę ze jestem przyzwyczajony do jumpera i 206 )
2szt maja już rok i zero problemów
wygodne, przestronne, nie źle spasowane ogólnie pozytywnieJanusz - Wto 16 Mar, 2010
Cytat:
bart, jozekrj, a macie może doświadczenie z takim czymś:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6635385
znajomy szuka, jego vito już rdza kończy i postanowil podziękowac mercedesowi.
Jak takie coś z ogłoszenia się sprawuje (lub bliźniaczy citroen lub peugeot)?
znajomy natłukł takim peugeotem w ciągu lekko ponad dwóch lat, jakoś grubo ponad 200tysi... i z tego co wiem to samochód czasami bywał w serwisie, raz chyba nawet na wymianę silnika Z tego co pamiętam na gwarancji.
jak coś to nowa T5 sypie się na potęgę, a nowe vito tez podobno do zbytnio bezawaryjnych nie należy (ale to tylko zasłyszane opinie od nas z serwisu )martin.h - Wto 16 Mar, 2010 106 Rallye w japońskim komiksie
Franek - Wto 16 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
jak coś to nowa T5 sypie się na potęgę, a nowe vito tez podobno do zbytnio bezawaryjnych nie należy (ale to tylko zasłyszane opinie od nas z serwisu )
Właśnie mi jako fanowi mercedesa cięzko to przyznać, ale vito tak jak i reszta mercedesó od 15 lat gnije na potęgę.jozekrj - Wto 16 Mar, 2010 a tam gnije
pierwsze vito 2 potrafiły pękać w połowie , potem dodali wzmocnienie
pracowałem w aso mb rożne dziwne kwiatki widziałemBarejka - Wto 16 Mar, 2010 koniec swiata 106 z vtec-iem Bonczek - Wto 16 Mar, 2010 Wygląda jak c6 z ITR`a, ładnie musi gnać Pug`a filomatic - Wto 16 Mar, 2010 był już podobny projekt z saxo i v-tekiem ale silnik centralnie i napęd na tył...iQ - Wto 16 Mar, 2010 i silnik byl K seria, nie B.Barejka - Śro 17 Mar, 2010 WTF?? bizon - Śro 17 Mar, 2010
Barejka napisał/a:
WTF??
to jest tzw eco driving, samochod pchany wtedy duzo mniej pali.KonradMK - Śro 17 Mar, 2010
bizon napisał/a:
Barejka napisał/a:
WTF??
to jest tzw eco driving, samochod pchany wtedy duzo mniej pali.
pali tylko gumymartin.h - Śro 17 Mar, 2010 Niby zwykłe spotkanko pugów na którym zjawia się Transit Connect...