6.5s?
Odelżyłeś go jakoś?Bart - Pon 04 Sie, 2008 może też liczone metodą "123" Michał - Pon 04 Sie, 2008 infra, MOMENTEM PANIE, MOMENTEM ....strick - Pon 04 Sie, 2008 Infra ale Twoj ma ok 7,2
Skubaniec jak napisałem o kosztach dojazdu to juz nic nie odpisał Dariano - Pon 04 Sie, 2008 Pare stron wczesniej 106 i will wszystko fajnie tylko zeby oblookac fure do koszalina i do pruszcza u gdanskiego trzeba dymac Loko - Pon 04 Sie, 2008
qbus napisał/a:
ex zowy?
Ta zgadza się, nawet opis samochodu też jest zowy więc już deko nie aktualny, pamiętam go z hogi .CHRZANEK - Pon 04 Sie, 2008
Dariano napisał/a:
Pare stron wczesniej 106 i will wszystko fajnie tylko zeby oblookac fure do koszalina i do pruszcza u gdanskiego trzeba dymac
W PKP jest coś takiego jak "Bilet turystyczny" ważny w piątek od 18:00 do 6:00 w poniedziałek na kazdy pociąg oprócz Expresu, IC i EC.
Więc w weekend można spokojnie wszystko obskoczyć.
Aha cena 60pln w 2 klasie i 80pln w 1 klasie.Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 jebać tego robura klekota ,to jest lepsze http://www.moto.allegro.p...bmw_m3_e30.htmlDariano - Wto 05 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Dariano napisał/a:
Pare stron wczesniej 106 i will wszystko fajnie tylko zeby oblookac fure do koszalina i do pruszcza u gdanskiego trzeba dymac
W PKP jest coś takiego jak "Bilet turystyczny" ważny w piątek od 18:00 do 6:00 w poniedziałek na kazdy pociąg oprócz Expresu, IC i EC.
Więc w weekend można spokojnie wszystko obskoczyć.
Aha cena 60pln w 2 klasie i 80pln w 1 klasie.
Ziom tu nawet nie chodzi o koszta przejazdu tylko o absolutny brak czasu ps - Wto 05 Sie, 2008 CTR 2007 za 59000PLN. Najs
jak sam Pan mówił będzie Pan w Łodzi w środę, więc nie jedzie Pan specjalnie obejrzec samochód. To jest Pana sprawa czy przyjedzie Pan czy nie, żadnych pieniędzy za dojazd nie zwracam.
Kod:
umówmy się tak... zadzownisz do właściciela na nr 504-045-805 p. Wojciech i sobie z nim porozmawiasz. Jak on się zgodzi, to zwróci Ci koszty za podróż ok?? Bo on jest właścicielem.
Takie 2 maile dostalem od tego kolesia od golfa
Dzwonic?Bad-i - Wto 05 Sie, 2008 dzwon, ja pojade do łodzi zeby go zobaczyc i sprawdzic strick - Wto 05 Sie, 2008 Ja jutro bede w łodzi
To moze zgadamy sie gdzies jutro, albo w czwartek do polodnia FreeMan - Wto 05 Sie, 2008
JA pierdziuuu, to jest moja miłość, zastanawiajaca jest tylko cena, albo gość nie wie jak to auto się ceni, albo ten samochód, nawet nie lezał koło prawdziwej m3. Ale na zdjęciach wygląda cudownie.