Ooo, Heller na prawym u kogo innego, czyli pewnie Ciupka może już wrócić.
Na autoklubie jest jakieś info o Siemance z Hundlą w R5 - chyba plota
jesli to prawdą się okaże, to jaram się rundi - Wto 28 Sty, 2014
GeKo napisał/a:
Ooo, Heller na prawym u kogo innego, czyli pewnie Ciupka może już wrócić.
Przecież Rysiek już dawno jeździ - ostatnio z Czarkiem Cekierą w RSMŚl.qbus - Nie 16 Lut, 2014 208 jest kot a raczej lew. Zakochalem się. Fura ma niesamowite możliwości ale arlamow tym autem trzeba pojechać jak po bulki.Bad-i - Nie 16 Lut, 2014 Kuba jak wyglada 208 vs c2 czy fabia r2?
Ja slyszalem ze rewelacyjnie sie prowadzi ale jakos osiagami nie powalaqbus - Pon 17 Lut, 2014 Ciezko mi powiedziec bo Skoda jezdzilem tylko po sniegu, na pewno c2max jest w glebokiej dupie w stosunku do 208r2 no ale z racji roznicy w wieku nie ma sie co dziwic... jakby bylo inaczej to bylo by dziwne
Prowadzi sie bardzo dobrze, jest mega stabilne (jezdzilismy tylko z 1 zapasem), rewelacyjnie hamuje (na arlamow celujemy w setup szutrowej tarczy bo na asfaltowej sa te hamulce bardzo agresywne). Jesli chodzi o osiagi? Fakt nie powala... tylko zabija
Fura ma 2 programy pracy (gravel/tarmac) i 3 poziomy reakcji przepustnicy na gaz, w takich warunkach jakie mielismy przez ostatnie dwa dni (lezacy snieg, bloto, duzo wody i piasku, wiec przypuszczalnie tak jak bedzie na 1 rajdzie) jezdzilismy caly czas na "najslabszym" programie, na tych wyzszych ustawieniach samochód robi sie mega nerwowy i caly czas gubi trakcje (robi to stabilnie ale chujowo ) Najwazniejsza roznica w stostunku do c2? Auto nawet na śr przełozeniu gl (~180 km/h) bardzo dobrze odjezdza z niskich obrotow.Bad-i - Wto 18 Lut, 2014 Super.....
Dziwia mnie tylko te osiagi bo sluszalem ze C2ka go niszczy na odejsciachMick - Śro 19 Lut, 2014 Może ktoś z Was miałby ochotę pojechać na oglądare na Arłamów? jadę z 2 kumplami w nocy z czwartku na piątek i zostajemy do soboty. Mamy rezerwacje 4 osobowego apartamentu. Wyjazd i powrót do Warszawy.
Oczywiście miejsce dla 1 osoby Mick - Pon 24 Lut, 2014 na FB swoje samochody pokazali Siemanko i Tomek Kasperczyk
Troche mnie sieman zaskoczył bo będzie jeździł z Rozwadowskim - stawiałem na HundleJanusz - Pon 24 Lut, 2014 o kasperczyku wiedziałem od dawna, ale Siemanko mnie zaskoczył, ogólnie niezły wysyp r5 w tym roku rundi - Wto 25 Lut, 2014
Mick napisał/a:
na FB swoje samochody pokazali Siemanko i Tomek Kasperczyk
Troche mnie sieman zaskoczył bo będzie jeździł z Rozwadowskim - stawiałem na Hundle
Coś się chyba nie dogadali z Robertem.qbus - Wto 25 Lut, 2014
Cytat:
Troche mnie sieman zaskoczył bo będzie jeździł z Rozwadowskim - stawiałem na Hundle
Hajs musi się zgadzać qbus - Pią 07 Mar, 2014 Przerwaly nam się przewody od cewki. Udalo się jakoś nam to naprawić ale musielismy gonic na pkc... 22 km i 18 minut do wyjebania z rajdu. Pozapinalismy się w kaski i ogień... udalo sie spoznic 11 minut. Niestety na 3 km spadlismy przy 30 km/h z drogi i zawiesilismy się na płycie. W okolicy 3 osoby które nie były w stanie nas wypchac. Fura nie ma nawet ryski.
Chlopaki na serwisie nie chcieli uwierzyc ze sami naprawilismy wiazke... przewod od interkomu, izolacja i trytytka