To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - sprzet audio do domu

kamil - Czw 06 Lut, 2014

czy nie niepokoi Ciebie zbyt obszerna scena wysokich tonów. Rozumiem, że bas jest naturalny i nienatarczywy, cechujący się średnim rezonansem w obrębie kosza ?

Czuć różnicę ?

Kamill - Czw 06 Lut, 2014

kamil napisał/a:
Rozumiem, że bas jest naturalny i nienatarczywy, cechujący się średnim rezonansem w obrębie krocza ?

Czyli tzw brązowa nuta

Michał - Czw 06 Lut, 2014

:rotfl:
Bonczek - Czw 10 Lip, 2014

Panowie eksperci - stwierdziłem, że nie będę kupował kina domowego, gdyż głównie na głośnikach słucham muzyki a filmy oglądam niezmiernie rzadko, stąd też potrzebuję porady.

2 wolnostojące kolumny + wzmacniacz/radio/cd/usb lub lightning - budżet do 3 maks. 4k - to wszystko podłączone do tv i xboxa.

Poleci ktoś coś? Wybornie jeżeli oprócz dobrego dźwięku miało zacny wygląd (np. białe kolumny).

Kamill - Czw 10 Lip, 2014

Pewnie potrzebujesz czegoś koza ckiego :faja:
kamil - Czw 10 Lip, 2014

Monitor Audio 6 takie co ma Miniac + jakieś starszy wzmacniacz + cd i jakiejś średniej klasy DAC

kamil, a przekładając na język kogoś kto się nie zna na tym? :)
kamil - Czw 10 Lip, 2014

ale, ze co, zę mam ci modele podać ?

dobra, inaczej...

weź takie kolumny jakie kupił Pitt - Jamo 607 o ile dobrze pamiętam. Dokup sobie używany zestaw wzmacniacz + cd (nad, arcam, onkyo, marantz, rotel, etc) + jakiś chiński dac. Da rade, ale jak chcesz coś bardziej wyrafinowanego to coś takiego : http://q21.pl/pl/nad-dac-...KM6hRoCszfw_wcB i w 4,5 k się zamkniesz. Każdy będzie piszczał :)

i tym samym masz dobry mocny zestaw + otwarzacze cd (klasyk) + przetwornik sygnału cyfrowego (DAC) czyli ze źródeł MP3 na Analog w dobrej jakości, a nie badziewie jak z lapsa kabelkiem do wzmacniacza

Dobra już ogarnąłem, nie wiedziałem co jest nazwą czego, poszukam zatem ;)
Anonymous - Czw 10 Lip, 2014

nie szukaj za głęboko bo bedziesz jak ja sprzet przez 1,5 miecha wybieral a i tak nie bedziesz zadowolony

Już mi się urodziła wizja :]
Cartoon - Czw 10 Lip, 2014

Bonku -> http://allegro.pl/sprzet-...1&price_to=4000

Hehe dobry pomysł :]
siema - Czw 10 Lip, 2014

Bonczek napisał/a:
Panowie eksperci - stwierdziłem, że nie będę kupował kina domowego, gdyż głównie na głośnikach słucham muzyki a filmy oglądam niezmiernie rzadko, stąd też potrzebuję porady.

2 wolnostojące kolumny + wzmacniacz/radio/cd/usb lub lightning - budżet do 3 maks. 4k - to wszystko podłączone do tv i xboxa.

Poleci ktoś coś? Wybornie jeżeli oprócz dobrego dźwięku miało zacny wygląd (np. białe kolumny).

Pianocraft w bieli ;D

A pomijając jakość itd. głośny jest ten zestaw? Bo patrzę na te Jamo 607 i wizualnie mi podchodzą tylko do tego teraz jakiś wzmak i CD poczeba - nie da się tego gówienka Yamahy kupić bez głośników? :]