kamil - Czw 06 Lut, 2014 czy nie niepokoi Ciebie zbyt obszerna scena wysokich tonów. Rozumiem, że bas jest naturalny i nienatarczywy, cechujący się średnim rezonansem w obrębie kosza ?
Czuć różnicę ?Kamill - Czw 06 Lut, 2014
kamil napisał/a:
Rozumiem, że bas jest naturalny i nienatarczywy, cechujący się średnim rezonansem w obrębie krocza ?
Czyli tzw brązowa nutaMichał - Czw 06 Lut, 2014 Bonczek - Czw 10 Lip, 2014 Panowie eksperci - stwierdziłem, że nie będę kupował kina domowego, gdyż głównie na głośnikach słucham muzyki a filmy oglądam niezmiernie rzadko, stąd też potrzebuję porady.
2 wolnostojące kolumny + wzmacniacz/radio/cd/usb lub lightning - budżet do 3 maks. 4k - to wszystko podłączone do tv i xboxa.
Poleci ktoś coś? Wybornie jeżeli oprócz dobrego dźwięku miało zacny wygląd (np. białe kolumny).Kamill - Czw 10 Lip, 2014 Pewnie potrzebujesz czegoś koza ckiego kamil - Czw 10 Lip, 2014 Monitor Audio 6 takie co ma Miniac + jakieś starszy wzmacniacz + cd i jakiejś średniej klasy DACBonczek - Czw 10 Lip, 2014 kamil, a przekładając na język kogoś kto się nie zna na tym? kamil - Czw 10 Lip, 2014 ale, ze co, zę mam ci modele podać ?
dobra, inaczej...
weź takie kolumny jakie kupił Pitt - Jamo 607 o ile dobrze pamiętam. Dokup sobie używany zestaw wzmacniacz + cd (nad, arcam, onkyo, marantz, rotel, etc) + jakiś chiński dac. Da rade, ale jak chcesz coś bardziej wyrafinowanego to coś takiego : http://q21.pl/pl/nad-dac-...KM6hRoCszfw_wcB i w 4,5 k się zamkniesz. Każdy będzie piszczał
i tym samym masz dobry mocny zestaw + otwarzacze cd (klasyk) + przetwornik sygnału cyfrowego (DAC) czyli ze źródeł MP3 na Analog w dobrej jakości, a nie badziewie jak z lapsa kabelkiem do wzmacniaczaBonczek - Czw 10 Lip, 2014 Dobra już ogarnąłem, nie wiedziałem co jest nazwą czego, poszukam zatem Anonymous - Czw 10 Lip, 2014 nie szukaj za głęboko bo bedziesz jak ja sprzet przez 1,5 miecha wybieral a i tak nie bedziesz zadowolonyBonczek - Czw 10 Lip, 2014 Już mi się urodziła wizja Cartoon - Czw 10 Lip, 2014 Bonku -> http://allegro.pl/sprzet-...1&price_to=4000Bonczek - Czw 10 Lip, 2014 Hehe dobry pomysł siema - Czw 10 Lip, 2014
Bonczek napisał/a:
Panowie eksperci - stwierdziłem, że nie będę kupował kina domowego, gdyż głównie na głośnikach słucham muzyki a filmy oglądam niezmiernie rzadko, stąd też potrzebuję porady.
2 wolnostojące kolumny + wzmacniacz/radio/cd/usb lub lightning - budżet do 3 maks. 4k - to wszystko podłączone do tv i xboxa.
Poleci ktoś coś? Wybornie jeżeli oprócz dobrego dźwięku miało zacny wygląd (np. białe kolumny).
Pianocraft w bieli Bonczek - Czw 10 Lip, 2014 A pomijając jakość itd. głośny jest ten zestaw? Bo patrzę na te Jamo 607 i wizualnie mi podchodzą tylko do tego teraz jakiś wzmak i CD poczeba - nie da się tego gówienka Yamahy kupić bez głośników?