saxorulez - Pią 13 Paź, 2006 No parking auchan w piasecznie, jak sie wjeżdza od puławskiej po lewej ma jest część gdzie zreguły pusto jest.. taka wielka wyasfaltowana przestrzeń z kilkoma lampami...
trzeba sprawdzić czy nic nie graja w wielkim w niedziele o 22 jeśli nie to starczy nam przestrzeni.. a potem można popstrykać fotki solo pod Citibankiem..saxorulez - Pią 13 Paź, 2006 o.. pod pałącem też ok.KonradMK - Pią 13 Paź, 2006 tez o tym myslalem ale jak trafimy na spot klubu poloneza to będą nam psuli zabawę Anonymous - Pią 13 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
taka wielka wyasfaltowana przestrzeń
i taka wielka metalowa brama z kazdej strony i ciecie przy wejsciach. geant na pulawskiej nie ma za to bramy....
[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 ]
a moze targ przy papierni saxorulez - Pią 13 Paź, 2006 GEANT PRZY PUŁAWSKIEJ.. tylko ta wielka przestrzeń jest nie oswietlona..KonradMK - Pią 13 Paź, 2006 w M1 są teraz fajne parkingi ale to zadupiesaxorulez - Pią 13 Paź, 2006 W sumie racja M1 jest ok..
Jutro napisze gdzie to ma być..
Bo za dużo propozycji powoduje że marudzicie.. KonradMK - Pią 13 Paź, 2006 o mistrzu wskaż nam niewiernym drogę i przyjmij naszą ofiaręJakarti - Pią 13 Paź, 2006 chcialem zauwazyc iz palac bylby doskonaly
i jeszcze jedno chcialem dodac - 10 samochodow to duzo... a 20 to zajebiscie duzo.. wiec chociazby patrzac na to tak, ze wbije sie 20 samochodow na plac teatralny - czy myslicie, ze nie zwrocimy na siebie uwagi? nie mowie o dupeczkach.. raczej o mr wladzach ja tam za nimi nie przepadam KonradMK - Pią 13 Paź, 2006 ja tam autobusem przyjade Anonymous - Pią 13 Paź, 2006 to autobus tez sie sfotografujePeter - Pią 13 Paź, 2006 ale mozna pstryknac taka fotke:
W ksztalcie litery V, auta po dwoch stronach. To pomysl na klubowa fotke, pozniej mozna robic w parach itp
1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
4. Jakarti
5. Dariano - not sure
6. Psvts - not sure
7. Gaugan
8. Vlodarsky - przez biale cizemki juz jestes bogiem
9. saxoruez aka boraka
10. carlose - raczej na 99% mogę być
11. shorti - swierzak
12. anjas - się zobaczy, ale chciałbym przyjechać
13.Lukasz c4 vts - przez tel mowil ze chetnie.
14. Dzik
15. Konrad do trzymania za statyw
16. PiTT
17.FreeMan
18.Szymon
19. lenny vel boski - o ile przyrost PKB w ugandzie zwiększy się o 2 procent i będzie ładna pogoda w wawce - inaczej nie ma sensu....
20. Peter vel Rocco - o ile nie bedzie padac i bedzie chcialo mi sie umyc jutro autoAnonymous - Pią 13 Paź, 2006 pomysl zajebisty peter! pod warunkiem ze ja bede na szpicy :570:
saxorulez napisał/a:
GEANT PRZY PUŁAWSKIEJ.. tylko ta wielka przestrzeń jest nie oswietlona..
sam zes zaproponowal w nocy to nie moja wina. swiatlo bedzie naszym przeklenstwem. mozemy sie spotkach na teatralnym a potem zrobic przejazd na inny plac tylko ze jadac wczesniej rundke przed cynamonem i egoista... ps - Pią 13 Paź, 2006 Nie wiem, o którym parkingu przed PKiNem mówiciem, ale tam raczej wszedzie płatne....
Ciekawa sceneria jest na parkingu w parku za teatrem Buffo (wjeżdża się tą drogą obok szeratona).
Przed SGH jest spory parking, który w niedziele wieczorem powinien być pusty. Może to trochę z za bardzo na widoku, ale przecież nie bedziemy robić nic nielegalnego.Dariano - Sob 14 Paź, 2006 Najgorsze jest to ze prognoza pogody na jutro nie jest zbyt optymistyczna Pozostaje nam sie tylko modlic zeby jutro nie nakurwial deszcz.