M - Pon 16 Paź, 2006 Ten vtak jest z dupy... wcale to nie jest taki dzwiek jak powinien byc Michał - Pon 16 Paź, 2006 jezu ....Dariano - Pon 16 Paź, 2006 Czy dzis wieczorem ktos bedzie latal z hothatcha ??anjas - Pon 16 Paź, 2006 ja chętnie pogram, może koło 19.00?
Ale na zwykłym torze, bo rally cross mnie średnio kręci Michał - Pon 16 Paź, 2006 na zwykl, przyjmuje wyzwanie !!Loko - Pon 16 Paź, 2006
anjas napisał/a:
A jakie rekordy mają Loko, Szymlorek? Bo widziałem, że zapinali jak głupi
Podzielcie się swoimi osiągnięciami!
Aha, gramy dzisiaj wieczorem?
Mój najleszy czas to 1.33.96, ale ostatnio praktycznie wogóle nie gram, ten czas zrobiłem jak chciałem być pierwszy na civicklubie Dariano - Pon 16 Paź, 2006 Ja jeszcze nie mam najlepszego czasu ale postaram sie cos wskurac zobaczymy jak Dariano amator zacznie
[ Dodano: Pon 16 Paź, 2006 ]
anjas napisał/a:
ja chętnie pogram, może koło 19.00?
Ale na zwykłym torze, bo rally cross mnie średnio kręci
O 19tej pasi mi anjas - Pon 16 Paź, 2006
Loko napisał/a:
Mój najleszy czas to 1.33.96
kozak normalnie! Jak to zrobić??????Dariano - Pon 16 Paź, 2006 Napewno mial nie czysty motor tak jak prawie wszyscy w naszych wyscigach D WSTYDZ SIE LOKO !!!!Loko - Pon 16 Paź, 2006 Hmm jak to zrobić , wystarczy wsadzić wiekszy silnik jak sikora w piccanto
A tak poważnie, to dobry setup, dobre punkty hamowania i dużo godzin treningu strick - Pon 16 Paź, 2006 Na tej stronce co podałeś nie umiałem znaleźć tego setupa o którym mówiłeś Loko!Loko - Pon 16 Paź, 2006 http://setupfield.teaminf...31&p_version=S2
Na tej stronie jest 3 od góry, pisze przy nim MacEST, jest to setup chłopaka z Estoni, z którym wiąze się ciekawa historia, na początku LFS'a był najszybszy na świecie, praktycznie nie miał sobie równych, ale potem weszła nowsza wersja i chłopak nie mógł grać bo miał za słąbego kompa :570: no i wtedy panowie twórcy gry zrobili zrzute i chłopaczyna dostał nowy komputer, to pokazuje jak bardzo przyjacielska jest atmosfera w społeczności LFS.anjas - Pon 16 Paź, 2006 to jak? gramy?
I co powiecie na to 1.38.08 Ja jestem bardzo zadowolony, ale więcej urwac będzie już ciężko!Michał - Pon 16 Paź, 2006 no ja wlasnie trenowalem, ale nie moge zejsc poniżej 1:40:xx !! nie moj dzien !!