Bad-i - Pon 11 Gru, 2006 Witam, najlepszy moment byl na Karowej jak chlopiec na quadzie malo nie wjechal w busa.
Ogolnie organizacja na Karowej taka sobie, na trybunach dla Vip dawali kanapki (robil je chyba sam Paskal) oraz gin z tonikiem (syf jak malo). Juz lepsze byly te krowki roznoszone przez dziewczyny Lotosa.
Pol rajdu klucilem sie z dziadkami z tylu ze Lancia Delta jedzie w 4x4 bo oni mowili ze to oska i w dodatku jeszcze przednia
Aha, no i jeszcze Arkadiusz Ozz ktory nie byl w stanie zawrocic na gorze nox - Pon 11 Gru, 2006 a czym jechał donosiciek OZ??:) zresztą dziwisz mu się ze miał kłopoty zawrocic z takim hmmm "wyglądem"?:Psaxorulez - Pon 11 Gru, 2006 ozzz??
a od kiedy to jest jego dyscyplina?Maciek - Pon 11 Gru, 2006 Oz prezentował swoje audi w barwach lotosu na sezon 2007.Bad-i - Pon 11 Gru, 2006 i tak je zaprezentowal ze do tej pory slysze te smiechy z trybun. Dla tych ktorzy nie widzieli jego wyczynu to opisze:
na dolnej beczce probowal zakrecic boka i doopa,
pozniej na gorzej nie zmiescil sie na ulicy to wykrecil po krawezniku
i na sam koniec na dole juz tylko chcial dokrecic auto chociaz troche bokiem i znowu doopa
[ Dodano: Pon 11 Gru, 2006 ]
HA HA HA a tutaj macie wspanialy nawrot slynnego Ozza
Dees fotki na bogato szczęgólnie jeżeli o wage pliku chodzi
zanim mi się załadowały wszystkie, zdążyłem już posta napisać
Edit: fajna fotka tego stada Lancerów z saxo DeeS - Pon 11 Gru, 2006 pozniej sie zorientowalem ze to byla najwyzsza rozdzielczosc;] juz mi sie nie chce zmieniac;] mam nadzieje ze duzo nie nabroilem .Marek23 - Pon 11 Gru, 2006 Smieszna akcja z tym Ozem... Pytanko, co to za 106, ta biala? Maxi? Bo wyglada mistrz!Loko - Pon 11 Gru, 2006 To zdecydowanie maxi szymlorek - Pon 11 Gru, 2006 to chyba zdaje się ta jedna jedyniąca sztuka którą Kuzi w 2002r. miał jechać Rzeszowski jednak na samiuśkim początku rajdu auto odmówiło współpracy i od tamtego czasu popadło w niełaske i tuła się po różnych kierowcach Marek23 - Pon 11 Gru, 2006 Kuzi jest eraz najszybszym kierowca w PL...ale rozne historie chodza o jego starcie tym maxi...szymlorek - Pon 11 Gru, 2006 Ja też znałem troche inna historie na temat zakończenia przygody z tym rajdem i generalnie maxi, ale to zaslyszane od zespolu będącego jego konkurentem więc wole się nie wypowiadać Anonymous - Pon 11 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
Kuzi jest eraz najszybszym kierowca w PL...ale rozne historie chodza o jego starcie tym maxi...
Jakie historie? hm o niczym nie wiem....
a może te 106 maxi po kierowniku Mucha.- te na Barburce oczywiście