Ale tu jest tylko demo....anjas - Śro 01 Sie, 2007 gra się na domowych serwerach. w demo są 3 samochody. Ścigamy się hothatchem
Na początek naprawdę wystarcza. Zabawa jest przednia.Loko - Śro 01 Sie, 2007
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
www.liveforspeed.net tam sciagniesz
Ale tu jest tylko demo....
No i właśnie na nim gramy, demo daje mozliwośc gry online, jest tylko okrojone co do ilosci samochodów i tras. Ale aby dobrze opanować choć jeden samochód czy trase i tak potrzeba sporo czasu
Pełną wersje mozna zakupić na tej samej stronie kosztuje 24 funty.Janusz - Śro 01 Sie, 2007 ale mam nadzieje ze nie gracie tylko dzisiaj:) bo akurat mykam na imprezkę o 20..;/ lecz podejrzewam ze jeszcze kiedyś uda mi sie z wami popykać.:DLoko - Śro 01 Sie, 2007 to jak co z tym lfs dzis?anjas - Śro 01 Sie, 2007 nikogo nie ma kubas - Śro 01 Sie, 2007 chlopaki a na jakim serwie bo ja tez pykam od czasu do czasu. Oczywiscie na kierze.anjas - Śro 01 Sie, 2007 trzeba się umówić i wybrać jakiś serwer...
kiedyś eM stawiał specjalnie dla nas, ale teraz chyba nie da już rady...Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 o kurwa wlasnie myslalem zeby tego lfsa rozkminic bo nigdy nawet nie mialem czasu sprobowac Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 sciagnac lfs s2? i ktory kraj?Loko - Czw 02 Sie, 2007 Zupełnie obojętne, wybierasz tam tylko, z serwera w którym kraju chcesz sciagnac gre.Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 a w którym kraju chce sciagnac gre?anjas - Czw 02 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
a w którym kraju chce sciagnac gre?
tego nie wiem, ale jeśli chcesz ściągnąć w tym, w którym akurat jesteś to wybierz go z listy i ściągaj.
A jeśli chcesz ściągnąć w jakimś innym kraju, to po prostu do niego pojedź, włącz kompa, połącz się z netem i ściągaj.
Sprawa wygląda inaczej (gorzej) jeśli chcesz ściągnąć tą grę w kraju w którym nie możesz być - w takim przypadku niestety musisz z tej gry zrezygnować - takie są twarde zasady i nie można ich łamać!Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 ale pytam po to zeby moc z wami grac!!! poza tym nie ma PLMichał - Czw 02 Sie, 2007
anjas napisał/a:
JIMEK napisał/a:
a w którym kraju chce sciagnac gre?
tego nie wiem, ale jeśli chcesz ściągnąć w tym, w którym akurat jesteś to wybierz go z listy i ściągaj.
A jeśli chcesz ściągnąć w jakimś innym kraju, to po prostu do niego pojedź, włącz kompa, połącz się z netem i ściągaj.
Sprawa wygląda inaczej (gorzej) jeśli chcesz ściągnąć tą grę w kraju w którym nie możesz być - w takim przypadku niestety musisz z tej gry zrezygnować - takie są twarde zasady i nie można ich łamać!