HydePark - Akcja Wielki ¦wiateczny Cyc - JUŻ ODWOŁANA
nox - ¦ro 13 Gru, 2006 ok jak załatwicie jaki¶ transport dla "nas" my¶le ze załatwie jak±¶ mił± panne poza moja Peter - ¦ro 13 Gru, 2006 hehehe damy rade cos sie wymysli Anonymous - Nie 17 Gru, 2006 jako ze tesknie za michalem ktorego bardzo lubie a ostatnio cos niestety nie widuje mam dla niego prezent.
czesciowo dlatego ze byl madry - jak ja - i sie w cycki nie bawil, no ale teraz chyba nie pogardzi....
[ Dodano: Nie 17 Gru, 2006 ]
michal wrzucaj avatarka!Dariano - Pon 18 Gru, 2006 Nie umiecie sie bawic powinniscie zostac napietnowani za to ze nie poczuliscie klimatu swiateczno-cycuszkowego :569:strick - Pon 18 Gru, 2006 Tak, ja też jestem za kar± mi - Pon 18 Gru, 2006 może zakaz samogwałtu przez 2 tygodnie? To byłoby podłe Niemy - Pon 18 Gru, 2006
Dariano napisał/a:
Nie umiecie sie bawic powinniscie zostac napietnowani za to ze nie poczuliscie klimatu swiateczno-cycuszkowego
popieram!anjas - Wto 19 Gru, 2006 test avatara... znudziła mi się już ta Frytka . Wkurzało mnie, bo rzeczywi¶cie była do niej podobna...Niemy - Wto 19 Gru, 2006 hehe fajny ten avatar, z nawiazaniem do tematu i do tego zabawny saxorulez - ¦ro 27 Gru, 2006 jako ze ¦więta się skończyły CHOWAMY CYCKI!!!
raz.. raz... raz...Anonymous - ¦ro 27 Gru, 2006 racja, czas wydoroslec panowie... zabierac zabawki, wypierdzielac z piaskownicy, huj bombki strzelil, mikolaj przyjdzie na wiosne...