Drugi poważny face lifting nastąpił w październiku 1999 roku: maska została przedłużona aż do zderzaka, pojawił się na niej duży znak firmowy. Wprowadzono nowe reflektory z gładkim szkłem. Zmienionn tylne lampy. Pojawiły się białe zegary, elektroniczny wyświetlacz km i zegarek. Zmiany w silniku - spełnia normę L4 - recylkulacja splain 2x lambda, komputer na 3 kości
A czy 2 sonda lambda nie wskoczyła dopiero w 2001, tak jak i polakierowane niektóre plaskiki we wnetrzu?saxorulez - Pon 16 Mar, 2009 tak zgadza się.. druga lambda była od grudnia 2000anjas - Pon 16 Mar, 2009 to jak ma brzmieć to zdanie? to poprawie michool_vt - Wto 24 Mar, 2009 podoba mnie sie bardzo nowość na portalu
saxorula!!k-mart - Wto 24 Mar, 2009 dobry artykul! i dobre foto "200 chrono turbo" saxorulez - Wto 24 Mar, 2009 ano ano.. mam kolejen gotowe - ale będa dozowane
będą częstsze aktualizacje ale troszkę mniej treści zeby się to przyjemniej czytałok-mart - Wto 24 Mar, 2009 co nastepne??? moze mcs oparty fotami by jimek??pP - Wto 24 Mar, 2009 łukasz masz tekścik o fieście, ja tylko fotki w kwietniu dorobie i pójdzie na stronę??Michał - Wto 24 Mar, 2009 test fiesty inny i inne fotki ?
WTF ?? !!!pP - Wto 24 Mar, 2009
Michał napisał/a:
WTF ?? !!!
sam masz tablicę WTF
łukasz już pisał o fieście do magazynu X, chyba trochę na podstawie tego jak jeździł chwilę moją ;] do tego dobre foty by JMK i na stronkę..saxorulez - Wto 24 Mar, 2009 no właśnie miałem pisać - czekam na zdjeciak-mart - Wto 24 Mar, 2009 ja bym wyje.bal konkretny akrtykul o mcs'ie jak najszybciej, juz teraz kultowa fura, wiele osob sie zajaraM - Wto 24 Mar, 2009 Michał moglby opisac np jak sie przyciemnia srodki lamp w mcs, na podstawie Jimkowego mini.
To by bylo zajawkoweanjas - Wto 24 Mar, 2009 ja nawet miałem gdzieś zdjęcie Jimkowej lampy u Michała w piekarniku saxorulez - Śro 25 Mar, 2009 na forum mamy nowy dział HOT GEAR zapraszamy do lektury