Jakies 182 cm wzrostu przy 70 kg wagi wiec napewno nieduzy, a alkoholu sie wlewac w siebie nie boje tzn powiem wiecej nawet lubie :564:
p.s. po tym zdjeciu jakies 10 minut pozniej obslugiwalem laptopa wiec nie bylo tak zle, a no i alko to jedna z przyczyn
106 bedac dzisiaj u Stasia dowiedzialem sie ze Twoj ziomek Pieczarka to jest jego znajomy.Marek23 - Czw 14 Cze, 2007 Dlatego rzadko piję, bo potem się budzę na rurce do tańca z damską torebką i wogóle spedalona akcja. Ale na forum same geje więc puszczam.
Anonymous - Czw 14 Cze, 2007 Maras , powiem tak. Nadawał byś sie na poznaniaka w tym lansiarskim białym sweterku. Solar, czarne włoski, silver łocz na ręce..... no poprostu pan z Mietka C-klasy na poznańskim starym
Tego pana po polerce kojarzysz co ??
A ten mały to JA saxorulez - Czw 14 Cze, 2007
lagadula napisał/a:
silver łocz na ręce.....
zcepiasz się spójż na swój zegarek.. to po Bushu?Marek23 - Czw 14 Cze, 2007
Cytat:
Maras , powiem tak. Nadawał byś sie na poznaniaka w tym lansiarskim białym sweterku. Solar, czarne włoski, silver łocz na ręce..... no poprostu pan z Mietka C-klasy na poznańskim starym
Hihi, to mi pojechałeś... Na solarze nigdy nie byłem, pysk opalony w Alpach, U feeling me?
Sweterek to bluza z Burtona, lepsze 3 razy niż te wasze bidne rajdowe polary. A watcha mam też na skórzanym, do tego jakieś ciuchy z Dochnalem na piersi i jest właściciel Jaga(tylko na ciuchy mnie stać )
lagadula napisał/a:
Tego pana po polerce kojarzysz co ??
Raczej, pozdro dla Wojtasa!!!
Cytat:
A ten mały to JA
Nie taki mały, Wojtek kawał chłopa jest... Ale mine masz nietęgą, zaś was Kuzaj złoił :diabel: ? No i Twój watch... Chyba jakiejś firmy co robi ciuchy lub perfumy, że niby oryginalny. Jakby nie kostium rajdowy to dodaję blondynę fajną z ciała, średnią z pyska i wyglądasz mi na drajwera e36, ale co najmniej 325 i to nie w gazie.
A tak serio Laga to podoba mi się Twoja krytyka, Yeah, love ziom :564:106 - Pią 15 Cze, 2007
qbus napisał/a:
106 bedac dzisiaj u Stasia dowiedzialem sie ze Twoj ziomek Pieczarka to jest jego znajomy.
wiem wiem ... jak dobrze pamietam to stasiu nawet zwozil nam micre po
rolce na zapoznaniu przed krakowskim 2 lata temu :]CHRZANEK - Śro 12 Wrz, 2007 Odgrzewam kotleta ))
Pewnie po wakacjach też macie troche fotek...
k-mart - Śro 12 Wrz, 2007 prawdziwy kierowca robi przerwy i odzywia sie zdrowo:
Browar + hot dog
Na przeleczy +2200m.n.m
Marek23 - Czw 13 Wrz, 2007 Yeah K-mart, widze, ze okulary rzadza. Ja na upalaniu tez wole glassy od soczewek, tak sie mniej groznie wyglada
PS. A te relingi to chyba z A4,co?FreeMan - Czw 13 Wrz, 2007
Marek23 napisał/a:
PS. A te relingi to chyba z A4,co?
zdecydowanie od Laguny saxorulez - Czw 13 Wrz, 2007 od Malucha FreeMan - Czw 13 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
od Malucha
chyba Twojego
a jak bedziesz dalej fikał to pokaze wszystkim Twoja fote z powrotu z KOE Marek23 - Czw 13 Wrz, 2007 Laga spoko, ale jednak A4 to A4...BaRtO_206GT - Wto 22 Sty, 2008 przed impreza: