Michał - Pią 26 Paź, 2007 nie chce tutaj narcyzować:) ale moim skromnym zdaniem speed rc jest ZDECYDOWANIE najlepsze.
Bardzo głęboko sie siedzi w nim, baaaaaaaardzo mocno trzyma dupsko i uda, do tego mi było w nim naprawde w miare wygodnie. Smigałem nim cały rok codziennie do roboty i nie narzekałem. Pozatym, jak powiedział macio, cena jest bardzo atrakcyjnaCHRZANEK - Pią 26 Paź, 2007 Z wyglądu super. Jak slysze w eksploatacji też super...kubas - Czw 01 Lis, 2007 Wlasnie dostalem odpowiedz od mirco
Witam.
przy takiej ilosci moge dac 15% upustu (od cen z allegro
pozdrawiam.saxorulez - Czw 01 Lis, 2007 dobra - czy mozemy ogarnac to w grudniu?kubas - Czw 01 Lis, 2007 pewnie ze tak. na moje to mozemy zamowic kolo 3 grudnia zeby na gwiazdke kazdy mial ladny prezent pod choinka wasq - Czw 01 Lis, 2007 dobra jeszcze jedna sprawa czy te fotele sa wmiare wygodne do jazdy na codzien ??Loko - Czw 01 Lis, 2007 No ja jeżdze na co dzien w speedzie 2 i nie narzekam, jak dla mnie nie ma najmniejszego problemu, strzelalem tez w tym fotelu trasy 200 km, 400 km bez zatrzymywania bo nie lubie i też było ok.dzik - Czw 01 Lis, 2007
wasq napisał/a:
dobra jeszcze jedna sprawa czy te fotele sa wmiare wygodne do jazdy na codzien ??
Ja mam w R5 bimarco expert i sa duzo wygodniejsze sa od seryjnychCHRZANEK - Pią 02 Lis, 2007
kubas napisał/a:
haft ok 30zł
Robimy sobie "hothatch.org" ??? ???? ?????kubas - Pią 02 Lis, 2007 no i jeszcze sie udalo zalatwic pasy 4 punktowe za 110 zlk-mart - Nie 04 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Robimy sobie "hothatch.org" ??? ???? ?????
miszcz pomysl! :564:Młody Papież - Nie 04 Lis, 2007 dobra, to ja sie jednak z Wami załapie na to...
kubas, a nie orientujesz sie czy z 5pkt tez coś zrzucą??
1) kubas - Bydgoszcz 1 szt ??
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt
4) chrzanek - 2szt - na gwiazdkę
5) FreeMan - 2 sztuki na gwiazdkę (tylko musze sie poprzymierzac)
6) Dzik 2 sztuki, na gwiazdke tez chetnie
7) k-mart 1 szt
dżony - 1sztqbus - Nie 04 Lis, 2007 czyli ew w grudniu tak? jak sie przymierze to sie odezwe... wlasnie... nie probowales nic o 5 pkt pasach? jezdzilem w nich w 106 rallye... sa super bo sa szerokie.kubas - Nie 04 Lis, 2007 o 5 punktowe tez pytalem ale zadnej znizki na nie nie dostaniemy. tak mysle ze kolo 3 grudnia bysmy zamowili to pod choinke kazdy bedzie mial ladny prezentLoko - Nie 04 Lis, 2007
qbus napisał/a:
Cytat:
W aucie stricte do upalania polecam do tego 5 punktowe pasy z trzymaniem jajek, bo jak sie ostro hamuje to jajka sie wyciągają
w zyciu nie zaloze sobie 5 pkt pasow... chocby nie wiem jak kto i kiedy mnie namawial, kiedys mialem okazje podrozowac sc z takim pasami i baaardzo mocno sobie poobcieralem pachwiny.