Jednej rzeczy nie rozumiem . Jak kogos nie stać na nowy to raczej go nei stać na utrzymanie .
ALE TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE, TAK MI SIE PRZYNAJMMNIEJ WYDAJE.KonradMK - Pią 24 Lut, 2006 kurwa, jestem chory....Michał - Pią 24 Lut, 2006 bardzo nas to interesuje tak szczerzek-mart - Sob 25 Lut, 2006
Michał napisał/a:
Jak kogos nie stać na nowy to raczej go nei stać na utrzymanie .
.
to juz nie moj problem... ale watpie by go nie stac.Jakarti - Sob 25 Lut, 2006 48 godizn w pracy i imprezka - wkraczam w druga polowe tego planu milej zabawy w ostatkowy weekend!!Niemy - Sob 25 Lut, 2006 piekny mietek!Michał - Nie 26 Lut, 2006
k-mart napisał/a:
Michał napisał/a:
Jak kogos nie stać na nowy to raczej go nei stać na utrzymanie .
.
to juz nie moj problem... ale watpie by go nie stac.
Oczywsicie oczywisce !!! tylko tak powiedziałem KonradMK - Nie 26 Lut, 2006 no, i więcęj nie podpadaj. Polaka stać na KAŻDY samochód... bez wględu na to jak daleko jest szrot z którego go sprowadziAnonymous - Pon 27 Lut, 2006 dzwonilam dzis do gminy zapytac jak tam moje prawko.. mam sie zglosic za 3 dni.. mam nadzieje ze wiecej czekac nie bede Jakarti - Pon 27 Lut, 2006 ja kiedys czekalem jakies 3 - 4 tygodnie - ale za to jaka potem przyjemnosc :D:D:D gdy pani w okienku daje Ci ten plastik :D:D
ps dobra rada - sprawdz wszystkie dane wlacznie z kazdym numerkiem na prawku zanim je odbierzesz z okienka... nie rzadko sie zdarza ze sie jest markiem, jaskiem albo monika a nie soba pozdr.PiTT - Pon 27 Lut, 2006 ja za to muszę sobie wyrobić nowe prawko bo mam jeszcze to stare
podobno do kwietnia czy jakoś tak trzeba wszystkie wymienićsaxorulez - Pon 27 Lut, 2006 ja własnie wyrobiłem
pełen lans... zdjęcie w kolorze i czarnobiałe (?)Anonymous - Pon 27 Lut, 2006
Jakarti napisał/a:
za to jaka potem przyjemnosc :D:D:D gdy pani w okienku daje Ci ten plastik :D:D
juz sobie to wyobrazam... hahahaha..
pewnie sie bede podniecac i wzniecac przez pierwsze kilka dni hehe Anonymous - Pon 27 Lut, 2006 Nie krepuj sie-czynisz to juz od jakiegos czasu
Saxorulez-a ktora czesc ciala masz na zdjeciu?:D
'niedopodrobienia'-wszystko da sie zrobic:)Anonymous - Pon 27 Lut, 2006
Laleczka napisał/a:
Nie krepuj sie-czynisz to juz od jakiegos czasu
bo to fajne uczucie otrzymac w koncu to na co sie tyle czasu wyczekiwalo i moc dalej działac..