To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Koniec :(

Vlodarsky - Pią 01 Cze, 2007

No właśnie !!! lagadula dobrze gada. No chyba że poważnie na Japońca chcesz się przesiąść Michał
Michał - Pią 01 Cze, 2007

miałem juz japońce , i raczej do francolka nie wróce.
Chodz to jest śmieszne :) Bo tak, wiem ze nie kupie drugiego tak fajnego samochodu jak saxo , 106, clio sport, rc itd ale najgorsze jest to ze kazdy z tych samochodów jest francuski a wiem ze są nie do pobicia. Myśle ze zrobie sobie 2 letnią przerwe od francoli i wróce do nich po japońcu

Anonymous - Pią 01 Cze, 2007

ok.... ale konkrety :D prosimy
Vlodarsky - Pią 01 Cze, 2007

za dwa lata to C4 VTS będzie miało 225KM w wersji "by Michał"
gaugan - Pią 01 Cze, 2007

KUR.WA, nienawidze S2K. nie gadalbym z Toba jakbys kupil... :569:

szczala ;)

pcs - Pią 01 Cze, 2007

nie wiem czy ta s2k to serio, ale poniewaz jest tyle glosow anty to moze ...... cos tanszego w zakupie i utrzymaniu, swietnie sie prowadzace i tez rwd, i potencjal na spoooro wiecej: mazda mx5?
Michał - Pią 01 Cze, 2007

pablo- czytasz uważnie ? bo chyba nie :D
juz napisałem co kupie

saxorulez - Pią 01 Cze, 2007

Michał napisał/a:
pablo

a to dobre...

k-mart - Pią 01 Cze, 2007

troche pozno, ale chcialem tylko napisac ze PiTT zniszczyles mnie ta fotka e30 :D
Anonymous - Pią 01 Cze, 2007

dopiero przeczytalem temat. kurwa strasznie szkoda murzynskiego saxo. nie wiem jak bedzie wygladac z bialym za kiera... trzymaj sie stary bedzie dobrze!
PiTT - Sob 02 Cze, 2007

k-mart napisał/a:
troche pozno, ale chcialem tylko napisac ze PiTT zniszczyles mnie ta fotka e30 :D

chcesz więcej? masz!
wieś tańczy i śpiewa!
:559: :591:

Marek23 - Sob 02 Cze, 2007

Dopiero teraz odwiedzam ten temat... Szkoda saxo, ale będzie dobrze. Zastanów się nad s2000, jak dla mnie super auto, nie słuchaj chłopaków.
Vlodarsky - Sob 02 Cze, 2007

Marek23 napisał/a:
Szkoda saxo, ale będzie dobrze. Zastanów się nad s2000, jak dla mnie super auto, nie słuchaj chłopaków.

ma powody dla których nie chce s2000

nox - Sob 02 Cze, 2007

jak piszez ze niechce to logicznie można wywnioskowac ze nie chodzi o sfere finansową , zatem nie widze innych negatywów dla tego auta :)
PiTT - Sob 02 Cze, 2007

jest 1 ogromny negatyw związany z wypadkiem naszego znajomego :(