To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Clio Sport vs. Fabia vRS (188km i 410nm)

M - Pią 31 Sie, 2007

FreeMan napisał/a:
R888 mam na 15' a ja mam 16' wiec zauwaza roznice.

Morgan ale liczysz na to ze w cifie nic nie zmieni ten gosciu?
Wojna to wojna :)

Dariano - Pią 31 Sie, 2007

Trzymam za swojaka :D :564: :564: :564: Jedziesz go ziooooooooooooooom !!!
dzik - Pią 31 Sie, 2007

FreeMan wrzucaj toyki.
To bedzie lightowa zmiana w porownaniu do tego prucia tego cifa.

Kuzwa, normalnie mnie to rozwala. Praktycznie seryjne clio w pelnym wypasie jest dla niego za duzym przeciwnikiem po pruciu wszystkiego i wstawianiu plexi.
To jest street, wiec po wszystkim pojezdzcie na stacje diagnostyczna i ciekawe czy cif przejdzie przeglad.

M - Pią 31 Sie, 2007

dzik napisał/a:
Kuzwa, normalnie mnie to rozwala. Praktycznie seryjne clio w pelnym wypasie jest dla niego za duzym przeciwnikiem po pruciu wszystkiego i wstawianiu plexi.
To jest street, wiec po wszystkim pojezdzcie na stacje diagnostyczna i ciekawe czy cif przejdzie przeglad.

Przeciez ten cif to nie jakis ultra wypas, seryjnie 1.6 150koni w b-serii, samochod ma ze 20 lat - niewiadomo w jakim jest stanie, vs pachnące salonem clio.
Czym tu sie podniecać dziku? Clio ma wiekszy motor,produkuje wiecej mocy w całym zakresie - ma prawo jechać rownie szybko i szybciej.

FreeMan - Pią 31 Sie, 2007

eM napisał/a:
dzik napisał/a:

Przeciez ten cif to nie jakis ultra wypas, seryjnie 1.6 150koni w b-serii, samochod ma ze 20 lat - niewiadomo w jakim jest stanie, vs pachnące salonem clio.
Czym tu sie podniecać dziku? Clio ma wiekszy motor,produkuje wiecej mocy w całym zakresie - ma prawo jechać rownie szybko i szybciej.

Myslisz sie...

Cif ma 170KM

Loko - Pią 31 Sie, 2007

No to zmienai zupełnie postać rzeczy mocowo jest tak samo, a wagowo civic jest znacznie do przodu przez wyprucie, wiec znów potwierdza się ze clio ma mocne 170 km i naprawde super hula :)
dzik - Pią 31 Sie, 2007

eM napisał/a:

eM, ja sie smieje z Hondziarzy ktorym izzy jest przykladem.
Jak robilem niskie 14-tki pelno wypasnym clio to bylo 1002 powody dlaczego pomiar byl do dupy. I teraz jak wychudzony cif, nie seryjny, odciazaony wg mnie poza granicami rozsadku jesli chodzi o ulice nie moze sobie poradzic z clio to beda weryfikacje tego stanu az do skutku.

dzik - Pią 31 Sie, 2007

FreeMan napisał/a:

Myslisz sie...

Cif ma 170KM

ALe 170 max, a Ty masz 170KM przez ponad 2000rpm.

Prezesiak - Pią 31 Sie, 2007

Czy to na pewno to samo clio, z ktorym ja sie scigalem?
FreeMan - Pią 31 Sie, 2007

Prezesiak napisał/a:
Czy to na pewno to samo clio, z ktorym ja sie scigalem?

napewno ,napewno... ale w tej specyfikacji sie nie scigalismy jeszcze.

Anonymous - Pią 31 Sie, 2007

Krzysiek. Wierze w to co mowisz. Ale... Ja dalej swoje. Zakladajac ze nic sie u niego nie zmieni (watpie) ufam ze go klepniesz na 400 (tylko zaraz bedzie gonil, a Ty nie masz komfortu psychicznego i nie mozesz popelnic bledu). Wiec pojedz na toykach i bez kanapy, nic takiego, paliwo jak pisalem, i objedz go nie o centymetr tylko o dwie dlugosci. Ktos nagra filmik, (zarymuje) i nie bedzie watpliwosci.
dzik - Sob 01 Wrz, 2007

Kanapa w clio wazy moze ze 2kg :)
Anonymous - Sob 01 Wrz, 2007

to tak jak u mnie. gąbka...
k-mart - Nie 02 Wrz, 2007

W clio jest ze styropianu, ale obszycie wazy.
Anonymous - Nie 02 Wrz, 2007

oj dobra myslalem ze chocia z= u was to cos wazy...