żeby nie było że olałem Bartka to mu odpisałem na GG
hehe
Bad-i, czy mozesz to potwierdzic?? Bad-i - Pon 07 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
KonradMK napisał/a:
żeby nie było że olałem Bartka to mu odpisałem na GG
hehe
Bad-i, czy mozesz to potwierdzic??
potwierdzam KonradMK - Pon 07 Sty, 2008 wyślij mi kopię potwierdzenia pocztą na wszelki wypadek Bad-i - Pon 07 Sty, 2008 ha ha ha przeczytajcie komentarze, konczac na tym na samej gorze
http://www.skionline.pl/s...odstrona=opiniestrick - Pon 07 Sty, 2008 Pilsko jest OK, najlepszy jest jeden wyciag który miejscami jest z górki Bad-i - Pon 07 Sty, 2008 HA HA HA KONDZIU RULEZ - jestem pewny ze wyrzuca jego komentarzeMichał - Wto 08 Sty, 2008 o kurwa, padłem
kondziu jedziesz Bad-i - Śro 06 Lut, 2008 właśnie przez przypadek dowiedziałęm się ze jade razem z Freemanem na narty w przyszly piątek
Bedzie mial zjebany urlop FreeMan - Śro 06 Lut, 2008 no juz ja widze jak sobie pojezdze.... a mialo byc tak pieknie...
tylko ze ja jade na deske , a nie na jakas boazerie.Bad-i - Śro 06 Lut, 2008
FreeMan napisał/a:
no juz ja widze jak sobie pojezdze.... a mialo byc tak pieknie...
zeby nie było to już teraz poproszę adres hotelu, numer pokoju i telefon pokojowy (tak na wszelki wypadek )
p.s. dobrze ze jade przez Znojmo i strefe z zakupami FreeMan - Śro 06 Lut, 2008 bad-i w konkurencji PICIE moge wystawic tescia, jak mojego reprezentanta.... jego na bank nie przepijesz Bad-i - Śro 06 Lut, 2008
FreeMan napisał/a:
bad-i w konkurencji PICIE moge wystawic tescia, jak mojego reprezentanta.... jego na bank nie przepijesz
mój były teść też tak mówił k-mart - Śro 06 Lut, 2008 dokad sie wybieracie??FreeMan - Śro 06 Lut, 2008 Val di SoleMarek23 - Śro 06 Lut, 2008 Freeman, pamietaj o rozgrzewce przed jazda... Dobra rada. Postaraj sie najpierw lekko rozruszac, potem troche szybkiego biegu, pare podskokow, tak by tetno Ci skoczylo. Dzieki temu pozniej Twoj poziom koncetracji bedzie o wiele wiekszy.