masz ekonomiczny, dobrze prowadzacy sie w miare dynamiczny i pakowny i dobra markaanjas - Wto 16 Paź, 2007
ps napisał/a:
Do bagaznika powiedzmy na przyklad wozek, a na tylnim fotelu powiedzmy na przyklad fotelik dla dziecka??
na razie jeszcze nie... jak coś będzie to powiem
ale trzeba myśleć przyszłościowo...gaugan - Wto 16 Paź, 2007 co Wy z tymi tojotami qrwa na Boga! najnudniejsze auta swiata, bez sensu
bem za to fajny. za 50 juz mozna fajnego kombiaczka, do czego ten swiat zmierza CHRZANEK - Wto 16 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
co Wy z tymi tojotami qrwa na Boga! najnudniejsze auta swiata, bez sensu
Eeee.
Gaugan co ty dacii logan nie widzialeś? Albo skody?
Toyota to typowy japoniec. Nie wyróżnia sie niczym, ale to dobry wóz.
Już nie róbmy powtórki z pimpa Michała... :563:
Na szczęście sam zainteresowany Mr Anjas nie jest "rasistą" i bierze pod uwagę każdy rozsądny samochód.anjas - Wto 16 Paź, 2007 dobra, wkurzyłem się dziś na maksa używanymi samochodami i oszustami, którzy je sprzedają.
Dlatego zacząłem też brać pod uwagę nówki, ale tak w okolicach max 80 tysięcy. Wezmę w leasing na 3-4 lata i też będzie fajnie.
Z mojej strony na polu bitwy pozostaje c4 VTS nówex (bo sprawdzałem konfiguratorem na stronie citroena i mniej wiecej tyle wychodzi). Myślę też o Swifcie Sport, ale to klasa niżej i do wzięcia za mniej niż 60 tysi. Dodatkowo rozważam Civica 1.8 Sport 140 koni - wiatru nie robi, ale poniżej 9 sekund do setki schodzi, więc założenia spełnia
Ale ciągle jestem otwarty na pomysły - interesują mnie nowe i dobre używane... ale jeśli używany to założenia cenowe zostają takie jak wcześniej .
Planuje też w weekend zrobić rundę po salonach i zobaczyć co można kupić za taką cenę.Anonymous - Wto 16 Paź, 2007 civ fajny ale jak powiedzales wiatru nie robi ale ma w miare ekonomiczny silnik,niezle sie prowadzi jechalem, troszke twardawy, , fajna jest wersja types ladnie wyglada w czerni,, i ma spory bagaznik ponad 450litrow tak dla przyszlych tatusiow , tez mi sie podoba
dlatego tez biore go pod uwage w nastepnym roku ps - Wto 16 Paź, 2007 Civ bardzo przyjemny jesli chodzi o wypas, wykonczenie, oraz prowadzenie, ale zeby cokolwiek pojechal trzeba go wysoko krecic, a - tak jak mowisz - nawet wtedy przeciagu nie ma. Swego czasu sie nim interesowalem i okres oczekiwania byl wtedy 3 m-ce :-/
ładne to one są, naprawdę. Kiedyś chciałem taką 147 kupić, ale znajomy, który pracował w salonie AR mnie zniechęcił... I jeszcze mnie trzyma ta niechęć trzyma wasq - Wto 16 Paź, 2007
ładne to one są, naprawdę. Kiedyś chciałem taką 147 kupić, ale znajomy, który pracował w salonie AR mnie zniechęcił... I jeszcze mnie trzyma ta niechęć trzyma
dlaczego wlasciciele alfy gdy sie widza popoludniu nie mowia sobie dzien dobry ???
bo rano juz sie w serwisie widzieli
alfa jest dobra poki jest na gwarancji a i tak juz wtedy qrwica bierze z tymi psujacymi sie pierdolkamiAnonymous - Wto 16 Paź, 2007 Sratytaty gacie w kraty
Wszyscy gadają że Alfy się strasznie psują. Cóż, może ja mam jakieś straszne szczęście bo jakoś nie mam problemów z dwoma Alfami w rodzinie
Jak ktoś sobie kupuje 147 za 20k to nie dziwne że potem mu się auto sypie, i gada jakie to włoskie gówno. Nie sztuką jest kupić tanio wasq - Wto 16 Paź, 2007 ja nie mowie na podstawie kupione zajezdonego szrota
tylko na podstawie obeserwacji paru znjaomych ktorzy maja / mieli alfy
moze mieli pecha i trafiali same upierdliwe modele gaugan - Wto 16 Paź, 2007 wokol bylo z 10 Alf (145,46,47,156,57) wszystkie sypaly sie jak panny z cynamonu. Alfy sa piekne, ale za darmo bym tego nie wzial, nie mam czasu na serwis