kubas - Nie 11 Lis, 2007 oooo ja to genialnie z tym wszystkim wyszlo !!
Rudello mega robota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To moze cala akcja by sie odbyla przy okazjy barborki ? Wtedy jeszcze ja i chrzanek bysmy wpadli.Maciek - Nie 11 Lis, 2007 Na 4 stronie w przedostatnim poście o tym pisałem Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 Rudello ogarniesz naklejki na środe ?Mick - Nie 11 Lis, 2007 Rudello w weekend niestety mam akcje w pracy, ale jak określisz się co do godziny to myśle że postaram się przyjechać.
Super to zorganizowałeś!!
i szkoda że lubi tylko te Hondy kubas - Nie 11 Lis, 2007 polubi inne jak zobaczy KonradMK - Nie 11 Lis, 2007 no to super, trzeba teraz powołać jakąś komisję klubową która ustali kto, co, gdzie jak i kiedy. jakieś typy?Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 KonradMK - Pon 12 Lis, 2007 hehe dobrze mówisz, zostaniesz premierem jak będziesz grzeczny Rudello - Pon 12 Lis, 2007
kubas napisał/a:
To moze cala akcja by sie odbyla przy okazjy barborki
a kiedy jest?
Marcel 08 napisał/a:
Rudello ogarniesz naklejki na środe
jutro bede mial info apropo jednej drukarni. Jak sie nie uda to postaram sie o fundacyjne fundusze i zrobie je.
Mick napisał/a:
szkoda że lubi tylko te Hondy
to jest jego ulubione.. a mysle ze polubi wszystkie nasze auta
PLAN MAM TAKI:
1.jutro dowiem sie od lekarza czy nie ma przeciwskazan i czy za około miesiac bedzie gotow bo tak jak mowilem teraz jeszcze przez 2 tyg. ma chemie wiec nie mozna. i wszystko tez zalezy od jego wynikow i czy nie bedzie powiklan itd. Ale Łukasz był tak nakrecony ze napewno bedzie walczył i starał sie zeby zregenrowac organizm jak najmocniej.
2.Wtedy memory, call, szef Hołka i dowiem sie kiedy Krzysiu jest dostepny i jak by takie spotkanie moglo wygladac.
3. generalnie juz od teraz mozemy myslec jak by to wszytsko zaranzować.
np. W dniu spelnienia marzenia. Przyjezdzamy cala ekipa po Łukasza, chwila dla niego z kazdym z nas i autem. wreczenie klubowych gadzetow. Potem jedziemy np. na bemowo gdzie bedzie czekał Hołowczyc z subaru (czy czymkoliwek co bedzie mial w garazu)rozmowy, zdjecia, wywiady. Potem jeszcze przejazdzka w naszych autach i pokaz mozliwosci, czyli najglosniejszy wydech, najladniejsze audio, najwiecej neonow najszybsze auto, najladniejsze i co bedzie chcial nasz marzyciel.
Albo jak by to zgrać z barborka to:
poczatek z nami a potem na barborke spotkanie z Hołkiem i tak załatwic zeby jechal w zerowce.
ZAPRASZAM DO KOMBINOWANIAAnonymous - Pon 12 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Rudello ogarniesz naklejki na środe
jutro bede mial info apropo jednej drukarni. Jak sie nie uda to postaram sie o fundacyjne fundusze i zrobie je.
to kombinuj a jak tylko bedziesz miał to call me !!
ewentualnie jak mały nie bedzie mógł opuścić szpitala moze ustawimy sie jakos autami pod jego oknem niech choć popatrzy na auta Rudello - Pon 12 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ewentualnie jak mały nie bedzie mógł opuścić szpitala moze ustawimy sie jakos autami pod jego oknem niech choć popatrzy na auta
bedzie mogl, napewno ja w to wierze.
btw jak sie czegos pragnie to najgorzej tylko ogladać kiedy chce sie dotknac, usiąść itd...Anonymous - Pon 12 Lis, 2007 jasna sprawa i tego Łukaszowi zycze, ale sam dobrze wiesz jak jest / jak moze byc :570:Rudello - Pon 12 Lis, 2007 bedzie dobrze.
Zastanawiajmy sie jak taki dzien mozemy zorganizowac i jak ma on wygladaćVlodarsky - Pon 12 Lis, 2007 no dobra... co do kombinowania może zamiast zdjęć to mu się pokazać właśnie przez okno całą grupą pokazać mu co go czeka za miesiąc dobry pomysł ? czy jednak Kondziu na prezydenta i prezesa rady ministrów ?lenny - Pon 12 Lis, 2007 Rudecki! jestes ziom nad ziomki!!
moja honda jest do dyspozycji, czekam tylko na sygnal gdzie i kiedy...