To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - !!!! Hothatch.org -Spełnia MARZENIE !!!!

kubas - Nie 11 Lis, 2007

oooo ja to genialnie z tym wszystkim wyszlo !!
Rudello mega robota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To moze cala akcja by sie odbyla przy okazjy barborki ? Wtedy jeszcze ja i chrzanek bysmy wpadli.

Maciek - Nie 11 Lis, 2007

Na 4 stronie w przedostatnim poście o tym pisałem :)
Anonymous - Nie 11 Lis, 2007

Rudello ogarniesz naklejki na środe ?
Mick - Nie 11 Lis, 2007

Rudello w weekend niestety mam akcje w pracy, ale jak określisz się co do godziny to myśle że postaram się przyjechać.

Super to zorganizowałeś!!

i szkoda że lubi tylko te Hondy :P

kubas - Nie 11 Lis, 2007

polubi inne jak zobaczy :)
KonradMK - Nie 11 Lis, 2007

no to super, trzeba teraz powołać jakąś komisję klubową która ustali kto, co, gdzie jak i kiedy. jakieś typy?
Anonymous - Nie 11 Lis, 2007

kondziu na prezydenta

:532:

KonradMK - Pon 12 Lis, 2007

hehe dobrze mówisz, zostaniesz premierem jak będziesz grzeczny :D
Rudello - Pon 12 Lis, 2007

kubas napisał/a:
To moze cala akcja by sie odbyla przy okazjy barborki

a kiedy jest?

Marcel 08 napisał/a:
Rudello ogarniesz naklejki na środe

jutro bede mial info apropo jednej drukarni. Jak sie nie uda to postaram sie o fundacyjne fundusze i zrobie je.

Mick napisał/a:
szkoda że lubi tylko te Hondy

to jest jego ulubione.. a mysle ze polubi wszystkie nasze auta :)

PLAN MAM TAKI:
1.jutro dowiem sie od lekarza czy nie ma przeciwskazan i czy za około miesiac bedzie gotow bo tak jak mowilem teraz jeszcze przez 2 tyg. ma chemie wiec nie mozna. i wszystko tez zalezy od jego wynikow i czy nie bedzie powiklan itd. Ale Łukasz był tak nakrecony ze napewno bedzie walczył i starał sie zeby zregenrowac organizm jak najmocniej.
2.Wtedy memory, call, szef Hołka i dowiem sie kiedy Krzysiu jest dostepny i jak by takie spotkanie moglo wygladac.
3. generalnie juz od teraz mozemy myslec jak by to wszytsko zaranzować.

np. W dniu spelnienia marzenia. Przyjezdzamy cala ekipa po Łukasza, chwila dla niego z kazdym z nas i autem. wreczenie klubowych gadzetow. Potem jedziemy np. na bemowo gdzie bedzie czekał Hołowczyc z subaru (czy czymkoliwek co bedzie mial w garazu)rozmowy, zdjecia, wywiady. Potem jeszcze przejazdzka w naszych autach i pokaz mozliwosci, czyli najglosniejszy wydech, najladniejsze audio, najwiecej neonow ;) najszybsze auto, najladniejsze i co bedzie chcial nasz marzyciel.

Albo jak by to zgrać z barborka to:
poczatek z nami a potem na barborke spotkanie z Hołkiem i tak załatwic zeby jechal w zerowce.

ZAPRASZAM DO KOMBINOWANIA

Anonymous - Pon 12 Lis, 2007

Rudello napisał/a:

Marcel 08 napisał/a:
Rudello ogarniesz naklejki na środe

jutro bede mial info apropo jednej drukarni. Jak sie nie uda to postaram sie o fundacyjne fundusze i zrobie je.

to kombinuj a jak tylko bedziesz miał to call me !!

ewentualnie jak mały nie bedzie mógł opuścić szpitala moze ustawimy sie jakos autami pod jego oknem ;) niech choć popatrzy na auta :)

Marcel 08 napisał/a:
ewentualnie jak mały nie bedzie mógł opuścić szpitala moze ustawimy sie jakos autami pod jego oknem niech choć popatrzy na auta

bedzie mogl, napewno ja w to wierze.
btw jak sie czegos pragnie to najgorzej tylko ogladać kiedy chce sie dotknac, usiąść itd...

Anonymous - Pon 12 Lis, 2007

jasna sprawa i tego Łukaszowi zycze, ale sam dobrze wiesz jak jest / jak moze byc :570:

bedzie dobrze.
Zastanawiajmy sie jak taki dzien mozemy zorganizowac i jak ma on wygladać

Vlodarsky - Pon 12 Lis, 2007

no dobra... co do kombinowania :) może zamiast zdjęć to mu się pokazać właśnie przez okno całą grupą :) pokazać mu co go czeka za miesiąc :) dobry pomysł ? czy jednak Kondziu na prezydenta i prezesa rady ministrów ?
lenny - Pon 12 Lis, 2007

Rudecki! jestes ziom nad ziomki!!

moja honda jest do dyspozycji, czekam tylko na sygnal gdzie i kiedy...