To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Michał - Sob 17 Lis, 2007

czemu tak na kolege naskakujecie.
On tylko wypowiada swoje zdanie, thats it

mabz - marek to największy narcol w polsce :D i na necie ma niewypazoną buzie, a na realu ta buzia jest bardzo ładna i miła. Musisz sie do jego postów przyzwyczaic.
hehehehe
marek ty wariacie, miałeś do browara zadzwonić :D

nox - Nie 18 Lis, 2007

ja ostatnio przezyłem (z cudem )prawdziwą przygode , 8 h w sprinterze na łysych oponach z tylu a przypominam ze to RWD trasa słowacja -pl którą zazwyczaj robimy z ok 3 h :) Dzień w którym były największe opady śniegu przy 20 km/h na autostradzie stawia nas bokiem i tak przez następne pare h :) jak ktoś lubi adrenaline polecam :D
k-mart - Nie 18 Lis, 2007

3dni w sniegu na letnikach a sniegu ze hoho.
Opanowalem sposoby przemieszczania sie, czuje sie jak Kankunnen, mistrz swiata.

Vlodarsky - Nie 18 Lis, 2007

dzisiaj skrzyżowanie powstańców śląskich+wrocławska w okolicach Aplauz Komplex
wychodziłem z Kasią bokiem przez całe skrzyżowanie za pomocą lewej nogi :) na zimówkach mi to nawet wychodzi :)

Anonymous - Nie 18 Lis, 2007

...a później kilujemy CRX'a :)
a co, stać nas na to ;)

Dariano - Pon 19 Lis, 2007

Ja narazie zadnych doświadczeń zimowych i śniegu jeszcze nie widziałem :(

Marek Narcyz do kąta !!!! :) Porzadek musi być :)

Marek23 - Pon 19 Lis, 2007

Ja przewdwczoraj Matiz na zimówkach na Salmopolu, śmiesznie, wolno, ale smiesznie. Z góry już lepiej...

Dariano napisał/a:
Marek Narcyz do kąta !!!! :) Porzadek musi być :)

Darek, ja tu walcze z systemami, a Ty mi noż w plecy. Ale wybaczem Ci Brutusie. :573:

Marek23 - Wto 27 Lis, 2007

I stało się, w końcu zrobiłem rozrząd w clio, załozyłem zimówki(zjechane Micheliny, na Nokiany jeszcze czekam) i jazda. Pojechałem do lasu w miejscowości Rudy, jest tam zakaz wjazu,ale godzina 22, więc leśniczy już pewno wódeczke sobie pił... W lasku jest taki oesik, długość, około 3km, równy asfalt, droga szeroka na jeden samochód, drzewa po bokach, dużo lekkich szczytów,kręto... Nawierznia to częściowo asfalt, czasmi leżał śnieg, a częściowo gruba warstwa liści(droga była wręcz czerowona). Generalnie dość się wyjeździłem, ale z pokorą, bo warunki bardzo zdradliwe, jeden błąd wylot w drzewa. Momentami tak ślisko, że nawet na trójce trzeba było uważać z gazem. Ogólnie super wieczór... Czekam na większe opady i Nokiany ;)
Janusz - Śro 28 Lis, 2007

Michool, Loko... jak tam wczorajsze upalanie...?? czemu nic sie nie chwalicie?? :(
Loko - Śro 28 Lis, 2007

Yyy no ja sie nie chwale bo o niczym nie wiem :D
Stacho - Śro 28 Lis, 2007

Jak spadnie w Lublinie w niedziele śnieg to się pochwale jak mi poszło na torze bo mamy zawody ;)
k-mart - Czw 29 Lis, 2007

Stacho_16V napisał/a:
Jak spadnie w Lublinie w niedziele śnieg to się pochwale jak mi poszło na torze bo mamy zawody ;)

blagam bron honor clio 16v w lbn!
Ja do tej pory z nikim nie przegralem po kretym na lubelskiej ziemi, chce by tak zostalo!

Misiek_lbn - Czw 29 Lis, 2007

k-mart napisał/a:
Ja do tej pory z nikim nie przegralem po kretym na lubelskiej ziemi, chce by tak zostalo!

a z kim się mierzyłeś i w jaki sposób ?? :D

Stacho - Czw 29 Lis, 2007

Ściemnia ;)

k-mart to będą moje pierwsze zawody...

k-mart - Czw 29 Lis, 2007

Stacho_16V napisał/a:
Ściemnia

Chcialem Was zmotywowac do treningow ;)
Musicie ogarniac sprzety!

Po za tym jestem mistrzem przeciskania sie na chama, wtedy ciezko mnie dogonic. :D