Pasek jetta, jezeli chodzi o nowe
Uzywki to fajne 3ki kupisz czy c-klasy...
Ja wcale nie mowie ze jest zła, poprostu mnie nie przekonuje k-mart - Wto 08 Sty, 2008 robia fajne sedany, dokladnie dwa:
evo i impreza
Kurde Michal avensis?? Avensis to taki toy-toy.
Powtarzam:
w sedanach na 1.miejscu helmuty, na drugim oczywiscie francja, potem inni.
Mikson nie sluchaj ich.Michał - Wto 08 Sty, 2008 powtarzam. Daj mi cos do 80 tys nowego.
Pasek ?'
Strick - z całym szacunkiem do ciebie, ale widze ze jestes zakochany w helmutowie. Miałem carine e, awensisa, camre ( stary miał ) a teraz mamy paska. I ojciec sam stwierdził ze nei jest zadowolony. Pozatym, za 80 tys, to ty sobie kupisz, z korbami i na kołpaku chyba ...
Japończyki robią dobre, nawet mega dobre samochody. Oczywiscie w swojej klasie cenowej.
Nikt mnie nie przekona ...strick - Wto 08 Sty, 2008 Nie jestem zakochany, takie mam zdanie na temat sedanow
Mielismy tez carine 2, land cruisera, kilka merców, jakies vw i ja ostatnio wiekowe bmw (nigdy tej marki nie lubilem, ale ostatnio powiem ze sie to zmienilo)
Wg mnie zadne auta nie wytrzymaja ile stare niemieckie... Miałem, mam i sa to najbardziej niezawodne aita
Ile widzisz japonczyków na drogach sprzed 90 roku? A ile niemcow?k-mart - Wto 08 Sty, 2008 Jak i ja. Lubie francuzy, do japoncow nic nie mam (ATR mi sie akurat nie podoba), ale do mecenasow i beemek nic nie podejdzie.Dariano - Wto 08 Sty, 2008 ATR jest naprawde super autem moj ziom ma jezdzilem z nim sporo. Bardzo przyjemny samochód wykonczenie wnetrza super tak samo siedzenia, Hamulce duzy plus przyspieszenie jak na taka wage zacne nie ma co marudzic. Fura dla amatora nie wszystkim sie moze podobac ale padlo juz tu takie slowo rarytas i podpisuje sie pod tym.strick - Wto 08 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
(ATR mi sie akurat nie podoba)
Zgadzam sie, ja nie lubie francuzów za to ze sa takie miekkie, oczywiscie sedanow Michał - Śro 09 Sty, 2008 bo są tanie ...
bo helmutowo blisko i trupy mozna wyciagnąć za 5 zeta ...
Tak samo moge cie spytać jakich samochodów jedzi najwięcej w JP ...
Na pozycji lidera rynku pozostaje Toyota z wynikiem tegorocznej sprzedaży w wysokości 29 tys. 426 aut, o 22,8 procent większym niż przed rokiem. W październiku na zakup japońskich samochodów zdecydowało się 2.313 osób, o 14 procent więcej niż rok wcześniej, ale o prawie 12 procent mniej w porównaniu do poprzedniego miesiąca.
Tytuł wicelidera należy do Skody, która sprzedała od początku roku 26 364 samochody, o 13,3 procent więcej niż w ubiegłym roku, z czego 2.521 sztuk - w październiku.
Trzecie miejsce zachował Fiat. Sprzedaż w dziesiątym miesiącu 2.214 aut jest o 2,4 procent mniejsza niż we wrześniu, ale o 13,1 procent większa niż rok wcześniej, a sumaryczna - w wysokości 23 tys. 307 sztuk - wykazała 15,2 proc. wzrostu.
Następne pozycje zajmują Opel (w październiku 1.978 aut, wynik skumulowany 21.448 aut), Ford (1.785 aut sprzedanych w październiku, 17.835 sztuk od początku roku), Peugeot (w październiku 1.573 aut, od początku roku 16.389 sprzedanych samochodów), Volkswagen (od początku roku 16.237 aut, w październiku 1.909 sprzedanych aut).k-mart - Śro 09 Sty, 2008 Sa samochody ktore sie rewelacyjnie sprzedaja, i sa samochody ktore sie dobrze trzymaja.
Jesli ktos mi da fakty na temat innej limuzyny ktora wytrzyma tyle samo na polskich drogach jak n.p. E39 lub mecenas okular, dam spokoj i wiecej do tematu nie wroce.
Marek23 ma paska w dyszelku, widzialem samochod i wiem w jakim jest stanie. Sami go zapytajcie ile km zrobil na jednym sprzegle i ile serwisow musial odwiedzic odkad go ma.strick - Śro 09 Sty, 2008 Bo sa tanie...
Moja beta miała nastukane ponad 650000 na jednym silniku, ponad 200 zrobione z przyczepa, a dalej niezle smigala, w srodku nic nie skrzypialo w tym roku ma 22 lata. W przeciagu 6 miesiecy zrobiłem nia 17k km bez wiekszych problemow, nigdy mnie nie zawiodła... Pokaz mi Japonczyka takiego Były nasz merc 124 ma teraz przejechane na pierwszym silniku 800000 i aktualny własciciel dalej leje tylko rope Michał - Śro 09 Sty, 2008 Carina mojego starego
250 tyś w niecałe 3 lata. Nic nie działo ..strick - Śro 09 Sty, 2008 Merc 18 lat ktory ma 2 sprzegło (pierwsze ja spaliłem ) Tak to nic wiecej
Wszystkie auta ktore wymieniłem dalej jezdza, a ta toyota?Bart - Śro 09 Sty, 2008 chłopaki, strasznie offtopujecie Michał - Śro 09 Sty, 2008 dobra, ja wole jechać cariną e
ty mercem taksówą
EOT
ps. idz do salonu i kup sobie merca za 80
klękaj do miecza strick - Śro 09 Sty, 2008 Michciu bez sensu takie wymienianie, ja lubie niemieckie dedany, Ty japonskie...
Tak mozemy wymieniac długo
Ja Cie nie przekonam, Ty mnie tez
Ale piwka dalej chetnie z Toba sie napije