To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Dariano - Śro 19 Kwi, 2006

e tam wydaje mi sie ze tym bokiem i dachem to sie o cos oparł przeciez tam nie ma strzału zeby dach sie złamał na drzwiach szczelinka jest na oko ok ale jesli nawet to na rame i zaraz jak nowy :p mysle ze wart swojej ceny
Michał - Śro 19 Kwi, 2006

mysle , a ze robie to dosyc zadko to moge sie mylić, jesli jego stan byłby naprawde ok to cena nie byłaby tak dobra
Dariano - Śro 19 Kwi, 2006

Michał wszyscy wiemy ze myslenie nie jest twoja najmocniejszą strona :D :D :D
Niemy - Śro 19 Kwi, 2006

no ewidentnie dach jest do prostowania, chyba sie "kulnol" przez dach :D

a jak dach do prostowania to potem wszystkie okna i drzwi do spasowania, zderzak przedni do wymiany, trzeba kupic 2 lusterka, halogen lewy,blotnik prawy, lewy moze sie da wyklepac, szybe przednia i 6 elementow do malowania-tyle co widac ze zdjec

Vlodarsky - Czw 20 Kwi, 2006

z tego wniosek, że jak ktoś mówi kosmetyka to trzeba pytać co przez to rozumie :)

[ Dodano: Czw 20 Kwi, 2006 ]
Mój Peugeot miał być niebity, miał mieć podgrzewane fotele i inne ciekawe rzeczy... każdy szuka jelenia !! trzeba o tym pamiętać !!

Dariano - Sob 22 Kwi, 2006

Juz chyba bylo kiedys u nas to ogloszenie ale zamieszcze je jeszcze raz ze wzgledu na to ze moj kolega ziom juz wie czego chce i chce vts\a i dlatego zapytam czy ktos wie cos na temat tego wozu wyglada ładnie

http://mototrader.onet.pl...96&ID=100437326

I wrazie jakby coto czy ktos by byl chetny jakos w weekend majowy przejechac sie na wielkopolske ktos kto sie zna oczywiscie i ogarnia sprawy blacharskie i mechaniczne

Grzesiek VTS - Sob 22 Kwi, 2006

Gościu tego Vts sprzedaje juz 3 miechy ,ale z wygladau bardzo ładnie sie prezentuje trzeba by było sprawdzić dokładnie. Wiem ze na początku chciał 22 tyskie ;)
Michał - Nie 23 Kwi, 2006

piekny !!
3 miechy jak napisał grzesiu, wydaje mi sie ze poprstu duzo chce, ale moze wart swojej ceny ??

Loko - Nie 23 Kwi, 2006

Wygląda jakby był cały malowany.
Grzesiek VTS - Nie 23 Kwi, 2006

Malowany to może nie ale wypastowany pewnie tak jak SAXO Dariano, Naprawdę ładnie wygląda dzisiaj jest trudno sprzedać saxo Ludzie wola bmw, ale i tak saxo jest szybsze od przeciętnej BMKi
Jak bym szukał dalej Saxo to pewnie juz bym go widzial :D

Loko - Nie 23 Kwi, 2006

A ja się dalej będe upierał ze jest całe malowane :D
Bo ma zamalowane dosłownie wszystko od elementów na zderzaku, przez grila po znaczki VTS po bokach i znaczki na tyle. Dodatkowo nie ma znaczków 16v po bokach. Jak dla mnie malowany po całości :D

Dariano - Nie 23 Kwi, 2006

jakies przejscia napewno mial w ogloszeniu nie ma napisane ze bezwypadkowy. na 80 % bedziemy jechac go ogladac tylko jeszcze nie mamy znawcow przydał by sie adamant ktory zna vts od podszewki bo blacharza juz prawie mamy :P
Loko - Nie 23 Kwi, 2006

A może warto sprawdzić w aso cytryny w poznaniu?? Tam powinni miec pojęcie i stosowny sprzęt do dokładnego sprawdzenia autka.
Niemy - Nie 23 Kwi, 2006

http://moto.allegro.pl/sh...?item=100140768

zajebiste....tylko ten gaz :/

Loko - Nie 23 Kwi, 2006

Heh i wszystko jasne skąd mój post o gazie w VTS :D
A co do auta to mysle ze jest w dobrym stanie. Czchów to miejscowość którą znam i bywam tam od czasu do czasu, widziałem to saxo nie raz i na żywo wygląda jeszcze lepiej. Właściciela co prawda nie znam osobiście, ale raczej dba on o samochody a i pałować za bardzo nie ma tam gdzie auta, bo jest to miejscowosć na trasie Kraków Nowy Sącz więc gdzie się nie ryszysz to jesteś na trasie :D