Dariano - Śro 19 Kwi, 2006 e tam wydaje mi sie ze tym bokiem i dachem to sie o cos oparł przeciez tam nie ma strzału zeby dach sie złamał na drzwiach szczelinka jest na oko ok ale jesli nawet to na rame i zaraz jak nowy mysle ze wart swojej cenyMichał - Śro 19 Kwi, 2006 mysle , a ze robie to dosyc zadko to moge sie mylić, jesli jego stan byłby naprawde ok to cena nie byłaby tak dobraDariano - Śro 19 Kwi, 2006 Michał wszyscy wiemy ze myslenie nie jest twoja najmocniejszą strona Niemy - Śro 19 Kwi, 2006 no ewidentnie dach jest do prostowania, chyba sie "kulnol" przez dach
a jak dach do prostowania to potem wszystkie okna i drzwi do spasowania, zderzak przedni do wymiany, trzeba kupic 2 lusterka, halogen lewy,blotnik prawy, lewy moze sie da wyklepac, szybe przednia i 6 elementow do malowania-tyle co widac ze zdjecVlodarsky - Czw 20 Kwi, 2006 z tego wniosek, że jak ktoś mówi kosmetyka to trzeba pytać co przez to rozumie
[ Dodano: Czw 20 Kwi, 2006 ]
Mój Peugeot miał być niebity, miał mieć podgrzewane fotele i inne ciekawe rzeczy... każdy szuka jelenia !! trzeba o tym pamiętać !!Dariano - Sob 22 Kwi, 2006 Juz chyba bylo kiedys u nas to ogloszenie ale zamieszcze je jeszcze raz ze wzgledu na to ze moj kolega ziom juz wie czego chce i chce vts\a i dlatego zapytam czy ktos wie cos na temat tego wozu wyglada ładnie
I wrazie jakby coto czy ktos by byl chetny jakos w weekend majowy przejechac sie na wielkopolske ktos kto sie zna oczywiscie i ogarnia sprawy blacharskie i mechaniczneGrzesiek VTS - Sob 22 Kwi, 2006 Gościu tego Vts sprzedaje juz 3 miechy ,ale z wygladau bardzo ładnie sie prezentuje trzeba by było sprawdzić dokładnie. Wiem ze na początku chciał 22 tyskie Michał - Nie 23 Kwi, 2006 piekny !!
3 miechy jak napisał grzesiu, wydaje mi sie ze poprstu duzo chce, ale moze wart swojej ceny ??Loko - Nie 23 Kwi, 2006 Wygląda jakby był cały malowany.Grzesiek VTS - Nie 23 Kwi, 2006 Malowany to może nie ale wypastowany pewnie tak jak SAXO Dariano, Naprawdę ładnie wygląda dzisiaj jest trudno sprzedać saxo Ludzie wola bmw, ale i tak saxo jest szybsze od przeciętnej BMKi
Jak bym szukał dalej Saxo to pewnie juz bym go widzial Loko - Nie 23 Kwi, 2006 A ja się dalej będe upierał ze jest całe malowane
Bo ma zamalowane dosłownie wszystko od elementów na zderzaku, przez grila po znaczki VTS po bokach i znaczki na tyle. Dodatkowo nie ma znaczków 16v po bokach. Jak dla mnie malowany po całości Dariano - Nie 23 Kwi, 2006 jakies przejscia napewno mial w ogloszeniu nie ma napisane ze bezwypadkowy. na 80 % bedziemy jechac go ogladac tylko jeszcze nie mamy znawcow przydał by sie adamant ktory zna vts od podszewki bo blacharza juz prawie mamy Loko - Nie 23 Kwi, 2006 A może warto sprawdzić w aso cytryny w poznaniu?? Tam powinni miec pojęcie i stosowny sprzęt do dokładnego sprawdzenia autka.Niemy - Nie 23 Kwi, 2006 http://moto.allegro.pl/sh...?item=100140768
zajebiste....tylko ten gaz Loko - Nie 23 Kwi, 2006 Heh i wszystko jasne skąd mój post o gazie w VTS
A co do auta to mysle ze jest w dobrym stanie. Czchów to miejscowość którą znam i bywam tam od czasu do czasu, widziałem to saxo nie raz i na żywo wygląda jeszcze lepiej. Właściciela co prawda nie znam osobiście, ale raczej dba on o samochody a i pałować za bardzo nie ma tam gdzie auta, bo jest to miejscowosć na trasie Kraków Nowy Sącz więc gdzie się nie ryszysz to jesteś na trasie