Pogoda była tak paskudna, że czułem się jak na statku podczas sztormu Anonymous - Pon 24 Mar, 2008 Już w najbliższy wtorek 25-03-2008 zapraszamy na VI Treningowy Rally Sprint dla kierowców amatorów i zawodników z licencją. Zawody będą się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty (liczone do klasyfikacji sezonu) i Treningowe Rally Sprinty.
Jeździmy w godz 20:00 - 22:00 minimum 4 przejazdy. Do wyników liczy się tylko najlepszy jeden przejazd każdego kierowcy.
Przewidujemy minimum 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca
Zapisy od godz 19:30 do 20:00
Start I Kierowcy o godz. 20:00
Bede na 1000000000% rasta - Pon 24 Mar, 2008 Ja też będę, a jak będzie sucho to będę też upalał CHRZANEK - Wto 25 Mar, 2008 No to ja sie pojawie żeby Wam dodać animuszu
Mam nadzieje że nie będzie śniegu + wiatru Bad-i - Wto 25 Mar, 2008 to kto dzisiaj jezdzi??rasta - Wto 25 Mar, 2008 Jak będzie sucho to pojadę Anonymous - Wto 25 Mar, 2008 niom ja obowiązkowo,bo od rally winter nie upalałem i niewazne jak bedzie to jade Anonymous - Wto 25 Mar, 2008 Rasta 51,xx
Bad-i 52,81
Marcel 52,90
fajna proba dosc wymagajaca, Evo i Subaraki zaaa duuuzo mocy i wylatywali z zakretów na 1 i 2 przejezdzie..
JA
1 przejazd - fuck dziwnie mi bez bartka
2 przejazd juz poprawnie ale zle zakret, za agresywnie atakowalem w zakrecie
3 przejazd nie wbilem 2ki i sporo stracilem, a bdb przejazd, ale strata
4 przejazd sie podpalilem,bo było bdb ale chcialem na lewa nozke pojechac
po tym przejezdzie p.Rysio powiedz mi chyba najmilsze slowa jakie uslyszalem do tej pory ze jezdze dobrze, bardzo plynne zakrety poza tym na lewa noge i w 2 przejezdzie i ze obieram najlepszy w dniu dziesiejszym tor jazdy
5 przejazd chyba najlepszy czas tego wieczora
6 przejazd za szybko chcialem i slabo ...
3 tyg bez auta nie jest fajne i jak widac systematycznosc bierze gora - patrz Bad-i rasta - Śro 26 Mar, 2008 Elo!
Było git choć nie obyło się bez błędów
Najlepsz czas : 51:10
1 przejazd - właściwie odrazu po starcie pojebały mi się słupki (taryfa) hehe
2 przejazd - zalczyłęm efektownego bączka
3 przejazd - wreszcie w miarę poprawny bez większych błędów
4 przejazd - było by extra gdybym za szeroko nie wyleciał na ostatnim łuku przed meta
5 przejazd - najlepszy czas wieczoru
Więcej przejazdów nie robiłem, ale po 5 przejeździe kiedy się zbierałem miałem 3 czas wieczoru wiec jestem happy OSKAR - Śro 26 Mar, 2008 fajnie panowie musialo byc
ja niestety zaginolem w akcji Bad-i - Śro 26 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
3 tyg bez auta nie jest fajne i jak widac systematycznosc bierze gora - patrz Bad-i
ja przeciez tez nic ostatnio nie jezdzilem (oz ty dopiero teraz doczytalem ze jechales az 7 razy )
bylo fajnie szkoda ze nie moglem przejechac jeszcze kilka razy Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
OSKAR napisał/a:
ja niestety zaginolem w akcji
W Coasino Royal
Wczoraj zabrakło własnie krótkiej skrzyni bo 3/5 jechalm na 1 i tracilem przez to tez troszke, a jak pojechalem na 2 to 2sek w plecy odrazu
i trzeba zmienic amory z tyłu, bo to co mam teraz to jakis smietnik totalny Mick - Śro 26 Mar, 2008 ziomuś, a Ty nie masz tych bilków na tył?Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
Mick napisał/a:
ziomuś, a Ty nie masz tych bilków na tył?
nie jeszcze nie (wymiana belki, tzn uszkodzenie poprzedniej ciut skomplikwalo temat) przeciez wczoraj o tym ci mowilem jak przyjechales Anonymous - Czw 27 Mar, 2008 Rozdanie nagród za VI Rally Sprint i VI Treningowy Rally Sprint:
Czwartek 27-03-2008 godz. 20:30.
Klub Maracana - Warszawa ul. Chłodna 35/37