HydePark - Za ile tankujesz cały bak w swoim aucie :D
Anonymous - Pią 11 Kwi, 2008 A ja magnetyzer, albo dwa - będzie palił 2l/100 saxorulez - Sob 12 Kwi, 2008 wczoraj 45l - 188 PLN - ON Bad-i - Wto 15 Kwi, 2008 a ja dzisiaj nalałem 66,23 litra do baku ktory ma 65
fakt faktem ze na stacje wjechałem a komputer wskazał 0 km --> stacji paliw M - Wto 15 Kwi, 2008 A teraz bedzie sajgon bo wspanialy nowy rzad podnosci dwukrotnie akcyze na gaz i wprowadza akcyze na gaz cng do samochodow
OT jakie to wspieranie Polskiej przedsiebiorczosci
Chyba naprawde bedzie potrzeba cudu.
Do budzetu wplynie dzieki temu 700milionow PLN.
Juz widze te tytuly w wyborczej "Podwyżka akcyzy gazu tylko dwukrotna a nie czterokrotna!"
lenny - Wto 15 Kwi, 2008 osobiście polecam stację w Lublinie, STATOIL - bardzo tania jest!!
Frajerzy nie patrzą za co liczą, lejesz więc na przykład za 150 pln, kupujesz batonik i płacisz tylko za to ostatnie. Reszte olewasz, wsiadasz do auta i generalnie dupa w kroki.
Plusy - odroczony termin płatności a ponadto spłata tylko kwoty grzywny, jedyne 100pln
Reasumując, płacąc w Lublinie na Statoilu za 150 płacisz tylko 100.
Muszę kurwa pamiętać odwiedzić tych jebanych dziadków leśnych i obsikać im kibel w tym roku... Może znowu im zapierdziele paliwka troche...?
Mam nadzieję, że się ktoś przyłączy:)mi - Wto 15 Kwi, 2008