lewap 10.05. SUPEROES III Eliminacja Miedziana Góra jedziem!! , peace
Możliwe że się wybiorę, ale będę miał dylemat - bo w tym czasie jest też impreza na torze w Słomczynie, pomyśle... qbus - Wto 08 Kwi, 2008
cicho... t***e c***e 10.05... to co zbieramy sie ekipa na te kielce?mi - Wto 08 Kwi, 2008 kapitan bomba zapanował nad forum, tempe chooje!
...a jeśli chodzi o tor - napisałem co miałem napisać, więcej nie napiszę na ten temat.
Czekamy jeszcze na czasy ogarnięte przez dżona, bo straszny w nich syf i mają być wieczorem jakoś...Bart - Wto 08 Kwi, 2008 ej, kurde panowie, nie załapałem się alfą w ruchu na jakimś foto?
niby tylko kilka kółek zrobiłem po torze, ale zawsze coś
znalezisko z wyrazowa - opona klasy ultrahighperformance, sygnowana marką KIEŹLINY :
fydi - Wto 08 Kwi, 2008 OO michool_vt THX. To jest good foto
Wrzucam wszystko co mam. a mam mało bo akurat jak zacząłem robić zdjęcia to gość strzelił dacha Większość zdjęć jest nie moja tylko zrobiona przez qbusa i michoola_vt. fydi - Wto 08 Kwi, 2008 fydi - Wto 08 Kwi, 2008
finLoko - Wto 08 Kwi, 2008
qbus napisał/a:
cicho... t***e c***e 10.05... to co zbieramy sie ekipa na te kielce?
No jedziemymi - Wto 08 Kwi, 2008 ja jako widz pojadę, bo nie będę se siary robił przeca...michool_vt - Wto 08 Kwi, 2008
mi napisał/a:
ja jako widz pojadę, bo nie będę se siary robił przeca...
startowac!! nie kibicowac mi - Wto 08 Kwi, 2008 we'll see...
...na razie czekamy na czasy z wyrazowa i więcej fotek, a jak!Misiek_lbn - Wto 08 Kwi, 2008
mi napisał/a:
we'll see...
wal się
to jakaś wasza taka zagadanka
nie miły jesteś mi...
chłopaki, do lbn byście zawitali lepiej Janusz - Wto 08 Kwi, 2008
sharxhunter napisał/a:
mi napisał/a:
we'll see...
wal się
to jakaś wasza taka zagadanka
to pytanie to zart...;> czy ty tak powaznie?? Misiek_lbn - Wto 08 Kwi, 2008 serio serio...
Bart - Wto 08 Kwi, 2008 szkoda, że na forum tylko słowo pisane widać...
założę się, że sharxxx z lekka po wschodniemu zaciąga
mam rodzinkę w lublinie i wszyscy dość specyficznie mówią