fydi - Pią 23 Maj, 2008 uff... było naprawdę super. Dzięki za upalanko i imprezę. Świetnie się bawiłem Młody Papież - Pią 23 Maj, 2008 "kiedy poftórka?" ??michool_vt - Pią 23 Maj, 2008
Marcel 08 napisał/a:
no panowie ładnie to tak po nocy dzwnonic i budzic kolegów
pametam ze dzwonilim i nic wiecej
106 napisał/a:
kiedy powtorka?
dżon napisał/a:
"kiedy poftórka?" ??
jak sie do kupy złozycie/wyleczycie/zmasturbujecie i maras zalatwi miejscowke (czyt. przekupi ciecia) Młody Papież - Pią 23 Maj, 2008 ja już jestem gotów Anonymous - Pią 23 Maj, 2008 michooool czekamy na zaproszenie nox - Śro 28 Maj, 2008 a propos michoola
Michał - Śro 28 Maj, 2008 heheheheheh kurwa, co za typ qbus - Śro 28 Maj, 2008 niereformowalny typ... jak ze mna jechal to caly czas sie na pelnej kurwie napierdalal nox - Śro 28 Maj, 2008 qbus u ciebie też nie było bezpiecznie
Anonymous - Śro 28 Maj, 2008
nox napisał/a:
a propos michoola
leże na parkiecie pod kompemqbus - Śro 28 Maj, 2008
nox napisał/a:
qbus u ciebie też nie było bezpiecznie
e tam... raptem 2 razy wypuscilem po trawie ale JA przynajmniej cos mowie
ty mi tu nie 'apropos' tylko wrzucaj wiecej fot, bo widze ze bogate są mi - Śro 28 Maj, 2008
qbus napisał/a:
JA przynajmniej cos mowie
...zapodawaj wszystkie foty!michool_vt - Śro 28 Maj, 2008
qbus napisał/a:
razy wypuscilem po trawie
hehe dawno mnie tak nie wrylo jak wtedy gdy poleciales trawą na pełnym ogniu, nawet nie bylo chwili zawachania zeby odpuscic gaz na prawym jest 20razy tyle emocji co za kierownica fydi - Śro 28 Maj, 2008
michool_vt napisał/a:
na prawym jest 20razy tyle emocji co za kierownica
true, true... wtedy jak wam mówiłem, że coś zajechało z pola to tak na prawdę nie było z pola