Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 ale kobe czesciej jedynkuje np od MJa... umowmy sie. nowym typem zawodnika XXI jestesmy my we wtorki wieczorem. Pozycja 0. Prototyp Piec sztuk vs piec sztuk. Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 Zdecydowanie mnie przekonałes
PS.
Free dodam do twojej wypowiedzi,ze nie bedzie takiej dwojki jak MJ & Scottie heheheh zeby Pippen nie czuł sie w cieniu cały czas
kurde obejrzał bym finały Pistons vs Lakers chyba z 88r ....Anonymous - Pon 05 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
JIMEK napisał/a:
Freemu¶ pamietasz jak ci mowilem na koszu o plakacie nieznanego Vinca z collegu? - wlasnie zauwazylem ze jest na pierwszej stronie.
Pamietasz
wracajac do wczesniejszych rozmowe z tego tematu to nie ma i chyba juz nie bedzie drugiego takiego gracza jak MJ.
kuvex.... juz wiem. super jest to ze i kobe i MJ swirowali w mlodosci wsadami by potem sie stac doroslymi mistrzami. Ale to co sprawia ze Jordan wyglada tak niesamowicie w tych paczkach to dwie rzeczy - waga - dzisiaj by dlugo nie pogral taki chudy - juz jest to nie mozliwe, liga sie strasznie zmienila. Druga rzecz to juz natura - mial gigantyczna lape - totalnie nieproporcjonalna - widac to przy tych paczkach.Anonymous - Wto 06 Sty, 2009
MJ palms the ball in mid-air
http://www.youtube.com/wa...G0NoJDJHHc&NR=1FreeMan - Wto 06 Sty, 2009 to prawda, liga teraz to zupelnie co innego. Generalnie muskulatura graczy jest prawie taka jak na pokazach kulturystycznych.
A co do dloni Jordana, to mialem kiedys taki plakat gdzie dlon Michaela byla w skali 1/1. Szok byl taki ze moja dlon to jest 1/3 jego dloni. Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
A co do dloni Jordana, to mialem kiedys taki plakat gdzie dlon Michaela byla w skali 1/1. Szok byl taki ze moja dlon to jest 1/3 jego dloni.
Nowak z "Ręce które lecz±" też miał taki plakat 1:1 anjas - Wto 06 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Nowak z "Ręce które lecz±" też miał taki plakat 1:1
uuu Shaq sie chyba zdenerwowal .... ale best of 7 bylo najlepsze.Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 Marcin Gortat (jeszcze go tu nie bylo w temacie a szkoda)
http://www.youtube.com/wa...re=channel_pagekubas - Czw 08 Sty, 2009 marcin bez watpienia ma warunki ! wyglada strasznie groznie ! ladne slamy wali i fajnie blokuje mysle ze bedzie z niego dobry zmiennik nox - Czw 08 Sty, 2009 pamiętacie Cezarego Trybańskiego ?? Grałem z nim w kosza pP - Czw 08 Sty, 2009