Macie może jakieś doświadczenia albo znacie opinie na temat Mazdy Premacy 2litry Turbidzida 101kucy. Oglądałem dziś taką w komisie. Zajebiście pojemne i wygode autko, ale szukam w necie jakichś info i nie bardzo mogę znaleźć.
Ten egzemplarz który oglądałem był nawet z niezłym wypasem - derma na krzesłach itd., ale spory przebieg - 170 tysięcy. Targana z Holandii.anjas - Nie 13 Lip, 2008 a coś takiego (scenic):
http://moto.allegro.pl/it...fvat_okazj.html
co o tym sądzicie? Sprawdziłby się jako dupowóz do wożenia rodziny?Michał - Nie 13 Lip, 2008 fu. ja bym nie brałAnonymous - Nie 13 Lip, 2008 fu2.Anonymous - Nie 13 Lip, 2008 ja juz proponowalem ci scenica jak dla mnie fajna fura na familiowoz , duzo miejsca na tylnej kanapie , plaska podloga ,korzystna cena zakupu (bo renault), latwo znalesc model od pierwszego wlasciciela .
Bardzo wygodne auto biorac pod uwage że to taki golf , pod wzgladem wnętrza bezporownania .
Ten wyglada dobrze i jest pod warszawa http://moto.allegro.pl/it...od_12_2002.htmlanjas - Nie 13 Lip, 2008 Muszę obejrzeć jakiegoś scenica i zobaczyć czy mi pasuje.
Ale raczej przymierzałbym się jednak do scenica II, np. takiego:
Obejrzałem ricardo.ch i wydaje mi się, że można całkiem tanio takiego kupić.mi - Nie 13 Lip, 2008 moim zdaniem jak najbardziej ok - opcja do powaznego rozwazenia!strick - Nie 13 Lip, 2008 Ja słyszałem, ze scenik II dosc awaryjny jest Bardziej niz poprzednik
Niech Morgan sie wypowie Loko - Nie 13 Lip, 2008 Jechalem takim scenikiem 1.9 dieslem chyba 120 koni tam jest, trase warszawa kraków, i szczerze polecam, super autko, a z tym silnikiem to calkiem sie napędzało, w trasie jechalo sie super w środku też był bardzo ładny, jedyne co mnie denerwowało to automatyczne wycieraczki, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Także jak dla mnie to super opcja na rodzinne auto.
Aaa no i II jest łądny z zewnątrz, czego nie można powiedzieć o I Anonymous - Nie 13 Lip, 2008 scenic to jest masakra. taczka.anjas - Pon 14 Lip, 2008 Dobra, gadajcie co chcecie, ale dziś zabukowałem tego scenica:
http://picasaweb.google.p...3/RenaultScenic
(galeria aktualnego właściciela)
Kupiony w PL, jeden właściciel, bezwypadkowy, dci 120 koni, podwójne zenony, 112 tysięcy przebiegu, grudzień 2003. Serwisowany przez cały czas w ASO.
W środę umówiłem się z właścicielem w serwisie - co ciekawe sam to zaproponował, bo chce wiedzieć czy sprzedaje samochód w 100% sprawny.
Jak dobrze pójdzie niedługo poproszę o zamknięcie tego tematu. Chwilowo wstrzymuję się z poszukiwaniami.PiTT - Pon 14 Lip, 2008 fajny, mi sie podoba
naklejka na szybie przedniej tylko na 2 ostatnich fotkach jest w 2 roznych miejscachanjas - Pon 14 Lip, 2008
PiTT napisał/a:
naklejka na szybie przedniej tylko na 2 ostatnich fotkach jest w 2 roznych miejscach
Hehe, PiTT sokole oko
przerejestrowany był - zmienili miejsce zamieszkania z Warszawy na Piaseczno.Mick - Pon 14 Lip, 2008 rzeczywiście bardzo ładny. jak rzeczywiście w 100% sprawny i nie miał "przygód" to będzie dobrym wyborem, nie gratuluję zeby nie zapeszać Anonymous - Wto 15 Lip, 2008 juhu!
nie no ale serio to plus za szklo, kolor wnetrza sympatyczny, oby dobrze sluzyl