Marek23 - Wto 16 Gru, 2008 Myślę, że chodzi o stosunek cena/osiągi. Komentarze są niezłe, żyjemy w kraju golfa gti, żenada.wasq - Śro 17 Gru, 2008 komentarza nie tylko w tym artukule zawsze mnie przerazaja nagle zaczyna sie okazywac zw 99% korzystajachych z internetu to skonczone debile i poziom komentarzay jest poprostu tak niski ze szkoda gadack-mart - Śro 17 Gru, 2008 A co jesli to my jestesmy w bledzie?
Co jesli tworzymy bande kretynow a cala reszta ma racje?
Co jesli R32 to rzeczywiscie najlepszy i najszybszy hothatch?
Jaco - Śro 17 Gru, 2008 Komentarze na Autokracie zawsze były, są obecnie i pewnie będą na niskim poziomie... Choć czasami można się pośmiać jak jakiś znawca napisze coś genialnego
A Meganka robi wrażenie lukp - Śro 17 Gru, 2008 Golf rządzi : "chip" i dolot i 300KM lub więcej , do tego kilo szpachli, czarne szyby, kołpaki i ogień, a tak poważnie Meganka ładna, ciekawa ile będzie kosztowaćM - Śro 17 Gru, 2008 Kurde meganka nawet mi sie bardzo podoba, szczegolnie ta biala,
chyba czas sie przebadacpcs - Śro 17 Gru, 2008
eM napisał/a:
Kurde meganka nawet mi sie bardzo podoba, szczegolnie ta biala,
chyba czas sie przebadac
nie ma co sie badac, to po slubie sie w mozgu tak zmienia ...Michał - Śro 17 Gru, 2008
VW marka dla panówanjas - Śro 17 Gru, 2008
Michał napisał/a:
VW marka dla panów
jak sama nazwa wskazuje Michał - Śro 17 Gru, 2008 hehehe
dokladnie
LEGIA PANY
HWDP
LESZEK PISZ DO BOJU !!!!Loko - Śro 11 Lut, 2009 Meganka R26R vs Caterham w najnowszym Fifth Gear
Ciekawe jaki czas Tiff wykrecil byl r26r w Tychach??Walle - Śro 11 Lut, 2009 "Jeszcze tego by brakowało, żeby chcieli pieniądze za odwsiowienie auta
Ciekawe, że można tą Megankę zamówić bez klatki, a więc może i da się z tylną kanapą?"Walle - Śro 11 Lut, 2009
mAbZ napisał/a:
Czy jest może jakaś funkcja ignorowania userów?
żeby nie tracić czasu na czytanie takich pierdół jak to powyższe...
ani to śmieszne, ani nie wiadomo co
Greg - Śro 11 Lut, 2009 Mógłbym taką Meganę mieć. Zdecydowanie. Daje radę.