KonradMK - Sob 19 Lip, 2008 W obstawie PiTT + Anjas podjechaliśmy do Grodziska. Preluda jest naprawdę dobra, a "dmuchany zawias" mówcie co chcecie - jest obłędny, wybiera świetnie, reguluje się w dużym zakresie, pod maską sucho i czysto, LPG na blosie fotele podgrzewane itp itd ale szok tak na prawdę jaki komfort na 17" z tym zawieszeniem!anjas - Sob 19 Lip, 2008 Mówiłem, że prelka wygląda ładnie. Czasem ją widuję na ulicy i robi wrażenie
Bierzesz? PiTT - Sob 19 Lip, 2008 potwierdzam
wygląda bardzo ładnie
w środku też pierwsza klasa
jedynie można wyszukać jakieś pierwsze oznaki rdzy pod uszczelkami w bagażniku, w nadkolach z tyłu i pewnie jeszcze paru miejscach
nie ma co się oszukiwać, to auto ma 11 lat
jeśli faktycznie, mechanicznie jest tip top - o czym zapewnia sprzedawca, to myślę, że opcja jest ciekawa
ale...
to jest 2.0 z lpg...
ma dolot i wygech...
mimo to nie przekracza 140KM, więc trochę z dupy te mody
baza bardzo fajna, ale szkoda że nie 2.2 vtec
można zawsze swapa zrobić, ale przy koszcie zakupu nieco wygórowanym robi się to mało opłacalne
więc zostaje opcja taka, że bierzesz auto tak jak stoi i nic nie robisz
albo szukaj czegoś innegoCHRZANEK - Sob 19 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
LPG na blosie
No Kondziu - to może powiesz co to kur*a jest ??kubas - Sob 19 Lip, 2008 blos to takie cos co jest wypas w gazie podobno wydaje mi sie ze dzieki temu nie ma elektroniki za duzo... wszystkie golfy dżetei mk III jezdza na blosie
http://www.blos.prv.pl/PiTT - Sob 19 Lip, 2008 gość mówił, że na hamowni wypluła
136KM na benie
ok. 126KM na lpg
natomias nie zmienia to fakty, że lpg tu chyba nie był niezbędny patrząc ile hajsu poszło na mody...
no coż, lpg to też pewnego rodzaju tuning CHRZANEK - Sob 19 Lip, 2008 Ale chyba można to wy (y) ebać ??kubas - Sob 19 Lip, 2008 czy mozna wy (y) ebać to nie wiem ale wiem ze napewno mozna do (jjj) ebać.....Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 czuje że stanie na fabii tdi rs hahahahaRudello - Nie 20 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
"dmuchany zawias"
air ride?
EDIT:
oo takkkk bierz to!KonradMK - Nie 20 Lip, 2008 Wczoraj gadałem z Michałem i powiedział że preluda wygląda szybciej niż jeździ i to jest fakt, do tego ta z Grodziska ma LPG, więc chyba oczywiste jest że nie zależy mi na osiągach skoro oglądam takie auto. 2.2 by było fajnie ale nie dam się namówić W tym tygodniu jeszcze pojadę do Wrocka obejrzeć 2 preludy i pomyślę którą wybrać.
PS Ktoś chce jechać pociągiem do Wrocka ze mną?KonradMK - Nie 20 Lip, 2008
mikson napisał/a:
czuje że stanie na fabii tdi rs hahahaha
pozdrów swoją starą w takim razie Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 moja mama zmarła w styczniu , nie jestem w stanie tego zrobić.
honda z gazem to kiszka moim zdaniem już wole jeździć swoim małym pierdem yts.Anonymous - Nie 20 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
W tym tygodniu jeszcze pojadę do Wrocka obejrzeć 2 preludy i pomyślę którą wybrać.
Wiszą gdzieś ogłoszenia na sieci? Jeśli tak to poka..., może je znam.Bad-i - Pon 21 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
mikson napisał/a:
czuje że stanie na fabii tdi rs hahahaha
pozdrów swoją starą w takim razie
ja bym sie nie smial, bo taka fabia tdi RS to bylby najlepszy wybor