Ostatnie porownania M5 i E klasse AMG lepiej wypada merc
Według kogo? Jakiegoś dziennikarza, któy nie znna sie, nie skręca i lubi automaty.
Merce nigdy nie były autami sportowymi. A Bmw zawsze miało bardziej sportowe silniki.mi - Wto 05 Sie, 2008 czy przypadkiem nie odeszliście od tematu?strick - Wto 05 Sie, 2008 Na torze troche merc dostał, ale przyspieszenia i elastycznosc były lepsze niz w BMW.
A takimi autami to raczej po drogach jezdzisz, niz po torze Anonymous - Wto 05 Sie, 2008
pcs napisał/a:
jak mi volvo 240 jednak nie bedzie podchodzic to do zabawy bedzie clio V6.
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
Koenigsegg to szwedzki złom
k-mart - Wto 05 Sie, 2008 amg wypadalo do tej pory na kazdym torze bardzo podobnie do M gmbh.
Fakt ze nie testowal ich Kuzaj, tylko rozne magazyny motosportowe.r26rulez - Wto 05 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
Merce nigdy nie były autami sportowymi. A Bmw zawsze miało bardziej sportowe silniki.
chyba powoli sie to zmienia
zreszta duzo bardziej wolalbym c63amg od nowej m3, no i clk 63amg black series od M6 jesli mozna ta dwa ostatnie samochody ze soba porownac.Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 no wlasnie.....
mysle ze kazdy w swiecie co innego ma ulubionego to moja ulubiona piosenka z przedszkola... jablka w ciescie lubi grzes, a ja wole budyn jesc... lachim bierze merca sie nie zastanawia, ja biore m3 i sie nie zastanawiam.
Ale, zostanmy przy tym co naprawde chcemy kupic dalej.
jak juz mowilem sam nie mam pojecia. sprobuje to zwerbalizowac moze sie cos okaze...
- co dalej? zmienie auto tylko jak zrobie cos fajnego i beda fajne srodki. a jak by sie cos w ogole extra wydarzylo to w ogole bym miniaka nie oddawal nikomu...
mowiac szczerze i naprawde nie chce nikogo prowokowac tylko to moje zdanie - evo? fajnie, jazda najwazniejsza i bylbym pewnie bardziej zajarany niz mi sie teraz wydaje ale estetycznie ten samochod... nie bardzo, nie moj styl niestety jestem zboczony troche lubie estetyczne przedmioty, jakbym mial kase kupilbym sobie brere awd i exiga swoje przeciwienstwa.
Jak wiemy Evo moze ladnie wygladac jak kazde auto dobrze zrobione ale to by ujelo z jego jazdy czyli troche szkoda... ciekawostka - kiedys na imprezie zapytalem kilka-kilkanascie b. ladnych dziewczyn co mysla o przejezdzajacym obok czerwonym evo IX. odp: dresiarstwo... brzydki, troche mnie to zdziwilo nie wiedzialem ze jest az tak... swoja lepsza polowe juz prawie przekonalem ze super jezdzi ze naped i kompetencja ale usiedlismy do srodka i pojawil sie grymas. Niby bzdura ale jednak troche spedzamy czasu w swoich autach chyba ze mamy dwa. Mitsu nie obwiniam za minusy przeciez to tylko lepsza wersja lancera - nudnego sedana, to tylko w polsce sie przyjelo ze to supersamochod bo zrobili dobra robote.
ciagle bym go chcial tylko nie wiem czy jako jedyne auto. + jest troche za duzy, 4drzwi i bagar.
drugie auto o ktorym myslalem (w stanach nie jest drogie) to elise a przy zastrzyku nawet exige (dalo by rade za wiele mniej niz dobry hothatch u nas). ale sorry. jezdzilem elisem, nie da sie tym jezdzic jako jedyne auto, nawet jak sie jest swirem i sie bardzo chce, nwet przy zajebsitej opcji kamera z tylu (parkowanie i lusterko). Total spartan no i raczej dla mniejszych panow. a u nas na dziurach i w zimie (wiekszosc roku)... czyli znowu kolejny zdecydowany krok w tyl z byt wielu aspektach...
nie mam nawet pomyslu a zmienianie po to zeby zmieniac jak bedzie gorzej bez sensu.... k-mart - Wto 05 Sie, 2008 Jimek nie widze Cie w evo....
Ono by do Ciebie tak pasowalo, jak Michal do trance-festiwalu w kolobrzegu.Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 gorzej ze sam sie nie widze W TAKIM NIESTYLOWYM WNETRZU!!! i przez to juz w ogole ciezko nawet fantazjujac z kolegami na forum cos dla siebie znalesc, przypomina to mi jakis koszmarny szoping. poza tym ile tego jezdzi wszedzie, w moim towarzystwie to by bylo popelnienie fuaje albo wizawi!!!szymlorek - Wto 05 Sie, 2008 Jimi skoro ma być styl i ładne wnetrza to może jakaś nowa alfa MiTo - ceny nowych mają się zaczynać od 50k więc troche dokładając zapewne mogłbyś sobie ją fajnie skonfigurować ew może AR MiTo GTA jak się pojawi? Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 wiesz ze nawet myslalem ale niestety to ciagle krok w tyl... mysle ze gta bedzie miala te 200km poza tym taka nowa nie bedzie taniaAnonymous - Wto 05 Sie, 2008 pardon 230 http://www.autoblog.com/2...med-with-230hp/ bedzie piekna. to jest jakis render ale tego mozna byc pewnymGaydek - Wto 05 Sie, 2008
A ja dziś usłyszałem, że pasuje do mnie M3 .
To chyba dobrze, co?Loko - Wto 05 Sie, 2008 Dla Ciebie to chyba jedyna droga rozwoju, zeby pójść dalej to przesiadka na inny rodzaj napedu, taka moc, prowadzenie itd. jakie masz w miniaku to ciężko będzie pobić innym fwd tak żeby to miało jeszcze sens.
Także ja Cie zdecydowanie widzę w nowej m3.