To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - [auta] CO DALEJ?

Marek23 - Wto 05 Sie, 2008

strick napisał/a:
Ostatnie porownania M5 i E klasse AMG lepiej wypada merc

Według kogo? Jakiegoś dziennikarza, któy nie znna sie, nie skręca i lubi automaty.
Merce nigdy nie były autami sportowymi. A Bmw zawsze miało bardziej sportowe silniki.

mi - Wto 05 Sie, 2008

czy przypadkiem nie odeszliście od tematu?
strick - Wto 05 Sie, 2008

Na torze troche merc dostał, ale przyspieszenia i elastycznosc były lepsze niz w BMW.
A takimi autami to raczej po drogach jezdzisz, niz po torze :)

Anonymous - Wto 05 Sie, 2008

pcs napisał/a:
jak mi volvo 240 jednak nie bedzie podchodzic to do zabawy bedzie clio V6.

:pom:

Marek23 napisał/a:
Koenigsegg to szwedzki złom

:rotfl:

k-mart - Wto 05 Sie, 2008

amg wypadalo do tej pory na kazdym torze bardzo podobnie do M gmbh.
Fakt ze nie testowal ich Kuzaj, tylko rozne magazyny motosportowe.

r26rulez - Wto 05 Sie, 2008

Marek23 napisał/a:
Merce nigdy nie były autami sportowymi. A Bmw zawsze miało bardziej sportowe silniki.

chyba powoli sie to zmienia

zreszta duzo bardziej wolalbym c63amg od nowej m3, no i clk 63amg black series od M6 :) jesli mozna ta dwa ostatnie samochody ze soba porownac.

no wlasnie.....

mysle ze kazdy w swiecie co innego ma ulubionego :D to moja ulubiona piosenka z przedszkola... jablka w ciescie lubi grzes, a ja wole budyn jesc... lachim bierze merca sie nie zastanawia, ja biore m3 i sie nie zastanawiam.

Ale, zostanmy przy tym co naprawde chcemy kupic dalej.

jak juz mowilem sam nie mam pojecia. sprobuje to zwerbalizowac moze sie cos okaze...

- co dalej? zmienie auto tylko jak zrobie cos fajnego i beda fajne srodki. a jak by sie cos w ogole extra wydarzylo to w ogole bym miniaka nie oddawal nikomu...

mowiac szczerze i naprawde nie chce nikogo prowokowac tylko to moje zdanie - evo? fajnie, jazda najwazniejsza i bylbym pewnie bardziej zajarany niz mi sie teraz wydaje ale estetycznie ten samochod... nie bardzo, nie moj styl :/ niestety jestem zboczony troche lubie estetyczne przedmioty, jakbym mial kase kupilbym sobie brere awd i exiga swoje przeciwienstwa.
Jak wiemy Evo moze ladnie wygladac jak kazde auto dobrze zrobione ale to by ujelo z jego jazdy czyli troche szkoda... ciekawostka - kiedys na imprezie zapytalem kilka-kilkanascie b. ladnych dziewczyn co mysla o przejezdzajacym obok czerwonym evo IX. odp: :/ dresiarstwo... brzydki, troche mnie to zdziwilo nie wiedzialem ze jest az tak... swoja lepsza polowe juz prawie przekonalem ze super jezdzi ze naped i kompetencja ale usiedlismy do srodka i pojawil sie grymas. Niby bzdura ale jednak troche spedzamy czasu w swoich autach chyba ze mamy dwa. Mitsu nie obwiniam za minusy przeciez to tylko lepsza wersja lancera - nudnego sedana, to tylko w polsce sie przyjelo ze to supersamochod bo zrobili dobra robote.
ciagle bym go chcial tylko nie wiem czy jako jedyne auto. + jest troche za duzy, 4drzwi i bagar.

drugie auto o ktorym myslalem (w stanach nie jest drogie) to elise a przy zastrzyku nawet exige (dalo by rade za wiele mniej niz dobry hothatch u nas). ale sorry. jezdzilem elisem, nie da sie tym jezdzic jako jedyne auto, nawet jak sie jest swirem i sie bardzo chce, nwet przy zajebsitej opcji kamera z tylu (parkowanie i lusterko). Total spartan no i raczej dla mniejszych panow. a u nas na dziurach i w zimie (wiekszosc roku)... czyli znowu kolejny zdecydowany krok w tyl z byt wielu aspektach...

nie mam nawet pomyslu a zmienianie po to zeby zmieniac jak bedzie gorzej bez sensu.... :/

k-mart - Wto 05 Sie, 2008

Jimek nie widze Cie w evo....
Ono by do Ciebie tak pasowalo, jak Michal do trance-festiwalu w kolobrzegu.

gorzej ze sam sie nie widze W TAKIM NIESTYLOWYM WNETRZU!!! i przez to juz w ogole ciezko nawet fantazjujac z kolegami na forum cos dla siebie znalesc, przypomina to mi jakis koszmarny szoping. poza tym ile tego jezdzi wszedzie, w moim towarzystwie to by bylo popelnienie fuaje albo wizawi!!!
szymlorek - Wto 05 Sie, 2008

Jimi skoro ma być styl i ładne wnetrza to może jakaś nowa alfa MiTo - ceny nowych mają się zaczynać od 50k więc troche dokładając zapewne mogłbyś sobie ją fajnie skonfigurować ew może AR MiTo GTA jak się pojawi? ;)

wiesz ze nawet myslalem ale niestety to ciagle krok w tyl... mysle ze gta bedzie miala te 200km poza tym taka nowa nie bedzie tania

pardon 230 http://www.autoblog.com/2...med-with-230hp/ bedzie piekna. to jest jakis render ale tego mozna byc pewnym
Gaydek - Wto 05 Sie, 2008

;D

A ja dziś usłyszałem, że pasuje do mnie M3 :] .

;D

To chyba dobrze, co?

Loko - Wto 05 Sie, 2008

Dla Ciebie to chyba jedyna droga rozwoju, zeby pójść dalej to przesiadka na inny rodzaj napedu, taka moc, prowadzenie itd. jakie masz w miniaku to ciężko będzie pobić innym fwd tak żeby to miało jeszcze sens.
Także ja Cie zdecydowanie widzę w nowej m3.