Gaydek - Nie 17 Sie, 2008 I srebro .Gaydek - Nie 17 Sie, 2008 I brąz .rasta - Nie 17 Sie, 2008 No qarwa Gaydek, właśnie mnie uprzedziłeś CHRZANEK - Nie 17 Sie, 2008 Panowie konkrety:
Kto ??
Jaka dyscyplina ??
Wynik ??
Jaki medal ??
Bede wdzięczny (jak i inni którzy nie ślęczą przed TV)rasta - Nie 17 Sie, 2008 Czwórka podwójna w kajakach - Złoto
Agnieszka Wieszczek w zapasach - Brąz
Czwórka bez sternika w kajakach - Srebrodzik - Nie 17 Sie, 2008 eM, trafiles w sedno przyczyny. Przynajmniej moge to potwierdzic kilka lat temu w dyscyplinie ktorej poswiecilem kilka lat.
Dla trenerow posada to bylo stanowisko ktore im sie nalezalo. Jakis tam plan minimum byl, ale o ten plan minimum to z samej zacietosci zawodnicy sie postarali. Raz na jakis czas rzuca okiem i tyle. Sprzet kulal, oczywiscie mozna bylo tym sprzetem usyskac wynik absolutny ale nowoczesniejszy zwieksza szanse.
Zmiana klubu? Zapomnij, przeciej za zawodach wszyscy trenerzy razem chleja.
Co na obrone trenerow powiedziec mozna, niektorzy troche zaciecia mieli, ale po ch** sie starac jesli placa od wynikow nie zalezy.
Dla zawodnikow jedyna motywacja to bylo zrobic klase na regionalnych by paczki z szynka dostawac.Gaydek - Nie 17 Sie, 2008 Szymek Kołecki, sztangista na pewno na podium .TomsoN - Nie 17 Sie, 2008 Mamy srebro!strick - Nie 17 Sie, 2008 Szymon Kołecki SREBRO!! TomsoN - Nie 17 Sie, 2008 Byłem szybszy HA!strick - Nie 17 Sie, 2008 Ale nie wyjasniłes o co kaman anjas - Nie 17 Sie, 2008 Srbrny medal dla Szymona Kołeckiego w dwuboju
(dopiero ja wyjaśniłem dokładnie)Gaydek - Nie 17 Sie, 2008
Srebrny medal dla Szymona Kołeckiego w dwuboju w kategorii 94 kg .strick - Nie 17 Sie, 2008 Srebrny medal dla Szymona Kołeckiego w dwuboju w kategorii 94 kg, a Szymon wazył 93,74 kg Bad-i - Nie 17 Sie, 2008
strick napisał/a:
Srebrny medal dla Szymona Kołeckiego w dwuboju w kategorii 94 kg, a Szymon wazył 93,74 kg