rasta - Wto 16 Wrz, 2008 Gdyby skrzynia był krótsza to osiągi mogły by być nawet na 4, ale pod turbo jest idealna.
Trochę się przylansuję
Wykres już mocno niaktulany, bo obecnie moc rośnie u mnie też do odcinka ale daje zawsze jakiś pogląd
Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008 Eeee tam, ta różnica to pewnie przez temperaturę rasta - Wto 16 Wrz, 2008 Kompetendium wiedzy o ST 170 - http://www.fordst170.co.uk/specs.phpCHRZANEK - Wto 16 Wrz, 2008
Olek napisał/a:
saxorulez napisał/a:
wskaźnik ciśnienia oleju
i temperatury ? fajna sprawa seryjnie takie zegarki , a malo ktora furka ma
Saxorulez był pierwszy
Tak !! Te zegareczki są przekonkretne Podobnie jak podswietlenie zegarów.rasta - Wto 16 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Podobnie jak podswietlenie zegarów.
A jednak lubisz neonki i świecidełka Rudello - Śro 17 Wrz, 2008 eeeeeh Majk poprostu dawno nie jezdziłes dobrym Franzucem dlatego masz takie zboczone odczucia
Clio robi wiatrak z St1700 Młody Papież - Śro 17 Wrz, 2008
Rudello napisał/a:
Majk poprostu dawno nie jezdziłes dobrym Franzucem
dokładnie, miałem to pisać...
...sfiksowałeś boś saxofona dawno nie miał! Michał - Śro 17 Wrz, 2008 nie moge powiedzieć ale ostatnio za sprfawą marcela jedziłem naprawde grubymi furami i zdecydownaie najlepiej jedziło mi sie fokom a miała z nich najmniej kuca. Oczywiscie mówie tutaj o hothatch'achM - Śro 17 Wrz, 2008 Przypomniało mi sie przy okazji ogladania filmiku z crxa ze tak samo darłeś ryja jak Cie przewiozłem Cifem daaaaaawno temu.Michał - Śro 17 Wrz, 2008 racja racja ...
tylko marcel ma kubły w pół skórze, jest cicho, zawias wybiera, klimatyzacja , pełna elektryka, boska kierownica. Pozatym to ty mnie wiozłeś, a foką sam jechałem. Super wpasowałem sie w ten samochód
Od teraz nie pije w placie. Będe woził chłopaków foką rasta - Śro 17 Wrz, 2008
Michał napisał/a:
Od teraz nie pije w placie. Będe woził chłopaków foką
To jeszcze musisz się moja przejechać Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008
Michał napisał/a:
Od teraz nie pije w placie. Będe woził chłopaków foką
no dobra ale to może wypijmy coś np w SOHO w Sopocie
mam juz chetnego na swój samochód w robocie za ciut wiecej niż kupiłem jak go dzis przewiozłem i obejrzał auto Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 eM może zrób z czesci tego tematu coś w Technicznym bo straszne OT robisz M - Śro 17 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
eM może zrób z czesci tego tematu coś w Technicznym bo straszne OT robisz