MotorSport - [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008
Rudello - Śro 10 Gru, 2008 Ja mam zaporoszenie imienne i dowiem się w sobotę chyba.
Wy bedziecie na zielonej, tak?Marek23 - Śro 10 Gru, 2008 Kurcze 108 załóg, szok! Jedzie dużo dobrych kierowców. Osobicie kibicuję Kajetanowi, Makinnenowi w generalce i Typie w ośce. Fajnie, że Płonka robi comeback, choć on raczej na luźnym jest dobry. Nie widzę na liście Szebli, szkoda. Jeszcz liczę na Kwiatkowskiego w rwd.
Hehe, ale jedzie też trochę nieogarnietych ludzi typu Podkalicka, Ludwiczak, Oleksowicze i oczywiście mój ulubiony antytalent Szymon Ruta w 207 s2000 martin.h - Śro 10 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
(...)Osobicie kibicuję (...), Makinnenowi w generalce (...)
Makinen jedzie tylko Karową.CHRZANEK - Śro 10 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
Kurcze 108 załóg, szok!
Tak sie bawi Warszawa
Marek23 napisał/a:
Osobicie kibicuję Kajetanowi,
Ja tam będe mu zawsze kibicował po tym co zrobił rok temu na karowej !!!
Poczuł bluesa rasta - Śro 10 Gru, 2008 Panowe czy da sie kupic karnet na wszystke OS'y na miejscu, czyli na dowolnym oesie, czy trza zamawiac przez net. kubas - Śro 10 Gru, 2008 wlasnie wlasnie bo jak sie okaze ze na zeran nie wejdziemy dziura to wole kupic karnet na karowa i tak trzeba bilet...pP - Śro 10 Gru, 2008
Cytat:
Panowe czy da sie kupic karnet na wszystke OS'y na miejscu, czyli na dowolnym oesie, czy trza zamawiac przez net.
z tego co doczytałem sie to kupić na miejscu można tylko przy bemowie od 8 do 14, później już nie...rasta - Śro 10 Gru, 2008 No to lipa...martin.h - Śro 10 Gru, 2008 Na Żeraniu będzie można też kupić.pP - Śro 10 Gru, 2008 a idzie ktoś na zieloną trybunę? tzn kto ma już biletM - Śro 10 Gru, 2008 Ciekawe kiedy za samo wejscie na starówke trzeba bedzie kupic bilet.martin.h - Śro 10 Gru, 2008 Ładne sektory przygotowali nam organizatorzy na Karowej:
pcs - Śro 10 Gru, 2008 a ktos do sprzedania bilecik na zielona?
dobra, juz zanabylem na allegro, Panowie sie jakos umawiamy?? o ktorej tam trzeba byc?
przychodzicie juz w marynarach?CHRZANEK - Śro 10 Gru, 2008
pcs napisał/a:
przychodzicie juz w marynarach?
Ja sie przebiore po drodze w jakimś Mc donaldzie wasq - Śro 10 Gru, 2008 oki bede na barborce ale niestety wyrobie sie dopiero na karowa chociaz obejrze teoretycznie najwieksze widowisko ja jade ekipka z lodzi w 4 ludzia plus 1 przewodnik z wawy