wreszcie nie kupilem nie miałem kiedy, ale moze wyskocze dzis do jakiegos Factory albo Fashion i AND1 chyba kupie
ja wczoraj dorwalem fajne buciki. W sumie jedyne sluszne
Michał napisał/a:
pffffffffffffff
unikasz nas.
nie, nie pewnie sie boi....Bad-i - Wto 21 Paź, 2008
Michał napisał/a:
pffffffffffffff
unikasz nas.
a może mam powody ??Michał - Wto 21 Paź, 2008 uuuuuuuuuu zabrzmiało zawile Rudello - Wto 21 Paź, 2008 Będę i ja CHRZANEK - Wto 21 Paź, 2008 Ja postaram się być i będe w alladynach Anonymous - Wto 21 Paź, 2008 dobra był problem z brakiem piłki ale Jimek pomyślał i wział pompkę
do zobaczenia - ide sie juz rozgrzewac Rudello - Wto 21 Paź, 2008 ja mam pile tez ze sobą jużKonradMK - Wto 21 Paź, 2008 coś na szybko zjem i lecę
UPDATE:
Dzięki za świetną zabawę, piszę się na kolejne edycje w dowolnym sporcie Michał - Wto 21 Paź, 2008 boze cudownie
odparzone stopy
kostka zwichnięta
pluca wyplułem
lało się ze mnie
ALE WARTO BYŁO !!!!!!!!!!!!!!!!
rudy, free, marcel, niedzwiedz .... klasa sama w sobie !!CHRZANEK - Wto 21 Paź, 2008 Kosz jest zajebisty !!!!!!!!!
Aż jajca bolą Anonymous - Wto 21 Paź, 2008 Dzieki Panowie
cieszę się ze sie podobało .... kondycji brak, ze skutecznością też słabo, ale potrenujemy i bedzie dobrze
i musze przyznać, że poziomo koledzy reprezentujecie całkiem niezły
do zoabczenia za tydzien Rudello - Wto 21 Paź, 2008 Bardzo mi sie podobało!
Super ze tylu nas bylo!
Oby tak dalej! :
Ahoj!!Michał - Wto 21 Paź, 2008 ale przyznacie że mam kocie ruchy ....FreeMan - Wto 21 Paź, 2008 mi tez sie mega podobalo.... Dzieki Marcel za organizacje.
do zobaczenia za tydzien...
ps. ide pobiegac... spodobalo mi sie Michał - Śro 22 Paź, 2008 rano wstałem z taką napuchniętą kostką ... tak wielka jak moj ben ... fak, kupuje buty ...