ciastko było zjedzone a więc musi jezioro być
obszedłoneKamilbike - Pią 28 Lis, 2008 No i se stalo. Jutro z ranca jade po IXa. Mialem kupic PS3, ale poniewaz moj brat jest chetny do oddania polowy hajsu dopiero za pol roku jak bedzie mial prace ( jesli w ogole bedzie ja mial ), to padlo na IXa. Szkoda jedynie ze nie pogram sobie w GT5, bo strasznie chcialem zobaczyc ta grePiTT - Sob 29 Lis, 2008 Forza 2 rulez bez kituKamilbike - Sob 29 Lis, 2008 Gralem troche w nia u kumpla i zamierzam kupic jeszcze dla siebie . Boje sie tylko tego ze jak kupie iXa to zapomne o Bozym swiecie na dobry tydzien pP - Sob 29 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
Gralem troche w nia u kumpla i zamierzam kupic jeszcze dla siebie . Boje sie tylko tego ze jak kupie iXa to zapomne o Bozym swiecie na dobry tydzien
No niestety musisz sie z tym liczyc!! A wez zacznik grac na xbox live to nie bedziesz mogl odejsc. Ja tak mam i moja kobieta niedlugo mi zabierze kabel od neta.
Ps. I nie placz tyle ze kupiles ixa. Wg mnie obecnie ix i ps3 stoja na tym samym poziomie jezeli chodzi o grafe. Gt5 bedziesz mogl zalowac jak wjdzie pelna a poki co pograj w forze2 ew dla zabawy i frajdy polataj bokami w grida. Na poczatek polecam te 2 gryanjas - Sob 29 Lis, 2008 Ja polecam Call of Duty4 (5 jakoś mniej mnie wciągnęła) - problem w tym, że jak się zacznie grać po sieci to zapomina się o bożym świecie.Janusz - Sob 29 Lis, 2008 ja ostatnio pograłem troszkę na ps3 w GT5 i kilka dem, i powiem wam ze nie zrobiło to na mnie absolutnie żadnego wrażenia..... naprawdę.....Kamilbike - Nie 30 Lis, 2008 Forza 2 jest w drodze, a poki co gram w undercovera i powiem szczerze zecienki ten NFS wedlug mnie, most wanted , czy nawet underground 2 byl fajniejszy, bardziej wciagal.MoRToN - Pon 08 Gru, 2008 tez w sobote upalałem undercovera i faktycznie kibel.
A wracajać do zakupu ... da sie juz przerobic ps3 co by gry z sieci chodziły ?MoRToN - Pon 08 Gru, 2008 Dobra juz odczytałem, ze nie takie proste Maciek - Pon 08 Gru, 2008 PS3 Rula.... kung-fu panda na blu-ray'u kopie jaja aż miło The Mc - Pon 08 Gru, 2008 Przez Anjasa (i glownie przez to konsola kolorystyka pasuje mi do mieszkania kupilem Xboxa
Dzieki EA SKATE bez ryzyka kontucji i kompromitacji robie wszystkie triki jakie zawsze chcialemMarek23 - Wto 09 Gru, 2008
The Mc napisał/a:
Dzieki EA SKATE bez ryzyka kontucji i kompromitacji robie wszystkie triki jakie zawsze chcialem
Akurat zazdroszczę... Miesiąc temu przy fs boardzie prawie sie zabiłem...pP - Wto 09 Gru, 2008 Panowie, wg mnie to rozwiewa wszelkie wątpliwości co do wyboru xbox360vsPS3