Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 filip chyba wyskoczył do Rio sprzedać nerke ...... albo Łukasz uderza do Philipsa Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 spiryt marymont zamiast wyborowej i pare grosza sie ukreci
szukam oszczędności... wasq - Pią 05 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
230 koni w pełni mnie usatysfakcjonuje. Chyba
.
na pierwsze 3 miesiace wasq - Pią 05 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
Z
W tej chwili tylko 08pss i italian performance z torunia.
italian perfomance bym wykluczyl za sama nazwe no jak jak makaroniarzom dac bagietke uczeszsie100 - Pon 30 Mar, 2009 Na wstępie chciałem przeprosić wszystkich z pss08 . Zachowałem sie troszke jak świnia, zawróciłem gitarę, a potema nawet sie nie odezwałem. Mam tego świadomość i bardzo Was za to przepraszam. Kilka spraw nałożyło mie sie na łeb i jakoś tak wyszło, no ale ja nie o tym....
Wracając do tematu s16 turbo, to autko oczywiście powstaje, powoli, ale do przodu.
Kilka fotek, jak auto bedzie skończone, to przeniose to wszystko do odpowiedniego działu.
EW10J4
GT28R
DP engeneering
koszmar spawacza...
BOV , duży i głośny
Niby wszystko ok, ale...
Sprzęgło oczywiście bedzie wzmocnione.
Potrzebuje zrobić coś ze skrzynią biegów, w internecie nie znalazlem żadnej alternatywy.
Jak znam życie, to oryginalna długo nie pożyje. Może coś z hdi podejdzie ?? W końcu tam momentu jest więcej...
Może ktoś ma pomysł na mocną skrzynie do silnika ew10j4 ?Stf - Pon 30 Mar, 2009
uczeszsie100 napisał/a:
co to jest ?uczeszsie100 - Pon 30 Mar, 2009 hahaha, kolektor wydechowy z dp.engeneering Stf - Pon 30 Mar, 2009 aha Kamilbike - Pon 30 Mar, 2009 Nie no ladny ten kolektor, mogla by posluzyc za projekt zjezdzalni do parku wodnego OSKAR - Pon 30 Mar, 2009 Stf mam nadzieje,ze zazartowales z tym pytaniem ??
Bardzo fajny i profi projekt.
Naprawde szacun Anonymous - Wto 31 Mar, 2009
uczeszsie100 napisał/a:
Może ktoś ma pomysł na mocną skrzynie do silnika ew10j4 ?
Skrzynia BE4 + szpera powinny dac sobie z tym rade.pP - Wto 31 Mar, 2009
Stf napisał/a:
co to jest ?
kokon obcego Vlodarsky - Wto 31 Mar, 2009
stux napisał/a:
Skrzynia BE4
przecież on ma prawdopodobnie BE4 właśnie.
czyli, że szpery tylko brak...
Moje pytanko - to będzie zupełnie na seryjnych gratach ??dzik - Wto 31 Mar, 2009 Producent tego kolektora za punkt honoru postawil sobie utrzymanie rownych odleglosci olewajac wszystko inne. Koszmar.
A z drobiazgow, jak to bedzie wystrojone?uczeszsie100 - Wto 31 Mar, 2009 stux, czy skrzynie be4 występowały w każdym ew10j4 ?? niezależnie od rocznika ??
Mój jest z 2001 roku, sugerujesz, że skrzynia wytrzyma +- 320 Nm i dość mocne sprzęgło !?