Vlodarsky - Śro 10 Gru, 2008 no i tyle... można zamknąć temat chyba...anjas - Śro 10 Gru, 2008 Nie zamykam jeszcze, bo być może pojawią się jakieś nowe okoliczności.PiTT - Śro 10 Gru, 2008 dobra, mówcie co chcecie
ja i tak uważam, że jak ktoś idzie na rajd i ustawia się najbliżej jak się da to sam się prosi o nieszczęście
nie wnikam czy Kuzaj zbyt grubo pojechał czy wpadł na skórkę od banana, to nic nie zmiana
to nie jest wypadek na zwykłej drodze gdzie kierowca przykładowego poloneza wjechał w grupkę ludzi idących poboczem
to są rajdy - IDZIESZ KURWA NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!
i takie znaki powinny być poustawiane
to tyle jeśli chodzi o moje zdanie
martin.h - Śro 17 Gru, 2008 http://motoryzacja.interi...-smierc,1229735Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Bardzo duzy szacun dla Leszka! za to co zrobil (osobiste przeprosiny rodziny).
Mam nadzieje że sie chłop pozbiera i zobaczymy go na starcie.Młody Papież - Czw 18 Gru, 2008 właśnie obejrzałem/przeczytalem... szacunek dla Leszka że potrafi zachowac się tak jak powinien...M - Czw 18 Gru, 2008 Honor jednak najwazniejszy jest106 - Czw 18 Gru, 2008 w koncu to prawdziwy sportowiec.... szacunVlodarsky - Czw 18 Gru, 2008 To samo myślę - zachował się bardzo ładnie.pP - Czw 18 Gru, 2008 bardzo ładnie Leszek, widać ze bardzo to przeżyłPieQt - Pią 19 Gru, 2008 bez wątpienia super się zachował Kuzaj
jednak cieszę się jeszcze bardziej, że rodzina była w stanie przyjąć jego i jego przeprosiny - również od nich wymagało to wiele
myślę że obu stronom to było potrzebne (w sensie "rozliczenia się" z przeszłością i okazaniem szacunku obu stronom)