HydePark - Pierwszy! **** THE WINNER IS TomsoN ****
Michał - Wto 30 Gru, 2008 a jego UZNAJĘ jest znane w całym wszechświecie
Jest piekny i powabny, mądry i subtelny.anjas - Wto 30 Gru, 2008
bart napisał/a:
czasem odnoszę wrażenie, że bez anjasa to forum w sensie organizacyjnym przestałoby istnieć
słusznie prawisz, dostaniesz pomuk oda mnie
bart napisał/a:
Gość naprawdę robi dużo dobrego, trzyma nas wszystkich twardą ręką za, sorry za wyrażenie, mordę
niestety rola superadministratora czasem tego wymaga. Duże możliwości ale też ogromna odpowiedzialność wymagają nadzyczajnych środków, w tym trzymania za tzw. mordę. Mam nadzieję, że to rozumiecie.k-mart - Wto 30 Gru, 2008 Tomson wyjal generalke w "pierwszy" tak jak wyjumuje generalke w lfs'ie robiac 1;34:xx
Poddaje sie Anonymous - Wto 30 Gru, 2008 I w CS-ie qarwa!!!!!
Jestem za ankietą w sprawie zbanowania Tomsa, za dobry jest we wszystkim Bart - Wto 30 Gru, 2008 szepnij słowo anjasowi i Tomson zniknie z ten planety na zawsze i nieodwołalnie fydi - Wto 30 Gru, 2008 Spokojnie. Pamiętajcie, że on nie ma HH. Buhah buhah TomsoN - Wto 30 Gru, 2008 Do czasu, fRydi, do czasu.
Anonymous - Wto 30 Gru, 2008
fydi napisał/a:
Spokojnie. Pamiętajcie, że on nie ma HH. Buhah buhah
i to jest argument przeciwko niemu Niemy - Wto 30 Gru, 2008 właśnie właśnie, nie ma HH to się nie liczy!
dyrektorze Anjas proszę o usuniecie tego delikwenta z Ligi Pierwszy Anonymous - Śro 31 Gru, 2008 [Wczoraj 23:59] fydi: pierwszy
[Wczoraj 23:59] AndreXSi: pierwszy!!!
[Dzisiaj 0:00] TomsoN: ABSOLUTE DOMINATION PIERWSZY! I KTO JEST DEBEŚCIAK? HA PIERWSZY! PIERWSZY!
[Dzisiaj 0:00] Marcel 08: pierwszyAnonymous - Śro 31 Gru, 2008 Marcel08 is the winner...
Dyrektorze potwierdź proszęanjas - Śro 31 Gru, 2008 Dziś UZNAJĘ strzał Marcela.
TomsoN za bardzo się rozpisał. Regulamin nie zezwala na takie zachowania.TomsoN - Śro 31 Gru, 2008 No chyba Was do Hagi oddam!!! Prawda wyjdzie na jaw! Marcel napisal 3 posty To świadczyło o stylu wugranej i więcej bitów musiał mi net przeslać i w ogóle MISTRZ SWIATA Anonymous - Śro 31 Gru, 2008 dobra ...... sorry podejmuje decyzje bez mozliwości odwołania .....
TN - DYSKWALIFIKACJA - dyr. anjas prosze o podniesienie kciuka w odpowiednim kierunku i robie co w mojej mocy Anonymous - Śro 31 Gru, 2008 Za dyskusję z dyrektorem grozi zamknięcie i inne kary cielesne