qbus - Czw 08 Sty, 2009 nie wiem Michał... nigdy nie jaralem sie Final Fantasy... do tej pory bylem pecetowcem...KonradMK - Czw 08 Sty, 2009 ja też nie, gra dla bezmózgich otyłych dzieci z Coloradoqbus - Czw 08 Sty, 2009 no i chyba jeszcze z Tokio...KonradMK - Czw 08 Sty, 2009 japońce robią ten szajs dla amerykanów a sami grają w WiedźminaAnonymous - Pią 09 Sty, 2009 kondziu lepiej się wygraj teraz bo potem będziesz chodził niedospany i pieluchy przez sen zmieniał
http://technologie.gazeta...y_wreszcie.htmlKonradMK - Pią 09 Sty, 2009 dzieciaka trzeba uczyć że nic się nie dostaje ad hoc - pieniędzy, prezentów ani czystych pieluch. na wszystko trzeba zasłużyć a cierpliwość jest cnotą. bezstresowe wychowanie prowadzi do gejostwa qbus - Pią 09 Sty, 2009 http://www.gametrailers.com/game/1668.html bedzie mistrz!! Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 a najlepsze jest to że jak zostawisz dziecko z babcią na dzień to potem je wprowadzasz na tor przez tydzień Dariano - Pon 12 Sty, 2009 Fallout 3 jest kozacki Zakończyłem gierkę. Zrobie sobie chwilkę przerwy i zacznę jeszcze raz . Dla mnie jest boskaKonradMK - Pon 12 Sty, 2009 w weekend testowałem troszkę PS3. Grałem w Fallouta 3, COD4, Resistance 2... F3 ma słabą grafę, na PC jest lepsza. w COD4 nie daje się grać na manetce. Resistance 2 mi się podobał jedynie. Trochę słabo bo spodziewałem się wodotrysków.anjas - Pon 12 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
w COD4 nie daje się grać na manetce
no co Ty powiesz?
ja napierdzielam od 2 miesięcy w wolnych chwilach i nie narzekam. Da się grać. Powiedziałbym nawet, że po przyzwyczajeniu lepiej niż myszką na kompie pP - Pon 12 Sty, 2009
Dariano napisał/a:
Fallout 3 jest kozacki
na czym grasz?
anjas napisał/a:
Powiedziałbym nawet, że po przyzwyczajeniu lepiej niż myszką na kompie
dokładnie KonradMK - Pon 12 Sty, 2009
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
w COD4 nie daje się grać na manetce
no co Ty powiesz?
ja napierdzielam od 2 miesięcy w wolnych chwilach i nie narzekam. Da się grać. Powiedziałbym nawet, że po przyzwyczajeniu lepiej niż myszką na kompie
Andrzej nie pleć głupot tylko zagraj z nami w CSa manetką KonradMK - Pon 12 Sty, 2009
pP napisał/a:
anjas napisał/a:
Powiedziałbym nawet, że po przyzwyczajeniu lepiej niż myszką na kompie
dokładnie
odezwał się headmaster w CSie anjas - Pon 12 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
Andrzej nie pleć głupot tylko zagraj z nami w CSa manetką
CS to szajsiwo.
Jak mam czas to naginal w COD5 albo PES2009 w trybie kariery