Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] coś do 12.000 - 14.000 PLN dla znajomeo
szymlorek - Pon 26 Sty, 2009 Jeżeli masz takie możliwości to spoko, myślałem że takie rzeczy określasz z dekodowania samego vinu, bo już nie takie dekodery widziałem na necie anjas - Pon 26 Sty, 2009 Andre, zmień ten avatar bo mi obrzydzisz forum... łeeeeeeeMaciusiowy - Pon 26 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
myślałem że takie rzeczy określasz z dekodowania samego vinu, bo już nie takie dekodery widziałem na necie
źle się wyraziłem, faktMichał - Pon 26 Sty, 2009 ale jaja ...Anonymous - Wto 27 Sty, 2009
anjas napisał/a:
Andre, zmień ten avatar bo mi obrzydzisz forum... łeeeeeee
POPIERAM lenny - Wto 27 Sty, 2009 guys - thx za informacje!!
to że jeździł jako driving school wali mnie po cycochach jeśli jest sprawny technicznie, ale martwi mnie trochę ten rok produkcji...Maciusiowy - Wto 27 Sty, 2009
lenny napisał/a:
martwi mnie trochę ten rok produkcji...
no tutaj to nie ma wątpliwości akurat
lenny napisał/a:
to że jeździł jako driving school wali mnie po cycochach
tylko zerknij, czy nie ma pedałów po stronie pasażera
aaa...będzie pomuk? Janusz - Wto 27 Sty, 2009
Maciusiowy napisał/a:
źle się wyraziłem, fakt
ja Cie zrozumiałem, szymrolek nie czyta całych tematów Gotti - Wto 27 Sty, 2009
lenny napisał/a:
guys - thx za informacje!!
to że jeździł jako driving school wali mnie po cycochach jeśli jest sprawny technicznie, ale martwi mnie trochę ten rok produkcji...
to akurat nie jest minus (poza polską) - o takie auta dba się bardziej niż o swoje ze względu chociażby na przepisylenny - Wto 27 Sty, 2009 maciusiowy - będą nawet 2 pomuki...
guys - to skoro typki twierdzą, że auto jest z 1998 a VIN mówi o 2004, to może oznaczać, że wysrał się jakiś inny golf do kasacji, wyjęli z niego silnik i wpakowali do budy z 2004 roku zgadza się???
a informacje o 1998 roku zostawili dlatego, żeby nie przeraził taki przebieg w 4 lata.
ALE!!!
dokumenty mówią o dacie pierwszej rejestracji jako 19.03.1998
O CO KAMAN???Niemy - Wto 27 Sty, 2009
lenny napisał/a:
guys - to skoro typki twierdzą, że auto jest z 1998 a VIN mówi o 2004, to może oznaczać, że wysrał się jakiś inny golf do kasacji, wyjęli z niego silnik i wpakowali do budy z 2004 roku zgadza się???
jeśli sadzisz ze tak mogło być to posprawdzaj daty produkcji szyb, pasów i plastikówAnonymous - Wto 27 Sty, 2009 Jak dla mnie to wygląda na szczepana, niestety.pP - Wto 27 Sty, 2009
AndreXSi napisał/a:
szczepana
??M - Wto 27 Sty, 2009 nie znasz szczepana?Walle - Wto 27 Sty, 2009 jak mozna nie znać szczepana????