Ale chodzi mi o to, ze siedzac w obu autach, nie pamietam jakos przewagi focusa jako tego co by miał tak duzo miejsca z tyłu... Moze jak go sprawdzałes, to miał fotele max przesuniete do tyłu... Ja w golfie siedze wygodnie.Kamilbike - Nie 18 Sty, 2009 ustawiam w foce fotel tak samo jak w golfie i w foce jest wiecej miejsca na nogi z tylu. Nie mowie tutaj o max przesunietych przednich fotelach do tylu. Mam troche ponad 190cm wzr i moze tego wina ze musze miec wiecej miejsc a z przodu.Gotti - Nie 18 Sty, 2009
Kamilbike napisał/a:
ustawiam w foce fotel tak samo jak w golfie i w foce jest wiecej miejsca na nogi z tylu. Nie mowie tutaj o max przesunietych przednich fotelach do tylu. Mam troche ponad 190cm wzr i moze tego wina ze musze miec wiecej miejsc a z przodu.
wierz mi, że przy tym samym wzroście problemów z tyłu nie mam tylko w skodzie superb Michał - Nie 18 Sty, 2009 ja pierdole http://www.youtube.com/wa...feature=relatedKamilbike - Nie 18 Sty, 2009 Ja to uwielbiam komenatrze ludzi ktorzy pisza ze do takiego pojedynku niech stanie 760 a nie 745. Zal. Powiem szczerze ze jestem w szoku, nie spodziewalem sie ze bmw az tak dostanie na samym starcie
I moc, bo co by nie bylo te 100KM roznicy napewno tez cos tutaj dalo. Ja pamietam jak Roverem jechalem ze startu leb w leb z takim bmw do jakis 120-130kmh i pozniej koniec, ale Rover mial 145KM i wazyl 780-800kg, a meganka jest sporo ciezszaMichał - Nie 18 Sty, 2009 no wlasnie !! ale czym szybciej to pojemność robi robote ...
mimo wszystko, w szoku jestemGOKART - Pon 19 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Myślę że na mokrym torze to FWD nawet ma przewage nad RWD...
FWD wybacza, RWD jest bezlitosne...
Marek23 napisał/a:
Na torze nie ma bata, rwd rządzi. I piszę to pomimo, że mam fwd i sobie chwalę...
Na suchym owszem ale na mokrym ? sorry
Prof. Chrzanek prawdę prawi a kto twierdzi inaczej ten noob
Na takich torach, na jakich my się tutaj w PL bujamy, trzeba być mega kozakiem żeby na mokrym w RWD złoić FWD.
Ja stawiam na Golfa bo dokłanie odpowiada oczekiwaniom jakie stawia Frreman niezależenie czy manual czy DSG.FreeMan - Pon 19 Sty, 2009 OK.
Jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc Panowie. Dzieki Wam wydaje mi sie ze wiem juz dzis wiecej.
Jutro jade obejzec i przejechac sie 3 samochodami, ale nie zdradze ktorymi, byc moze ktorys zostanie zakupiony...
Wszyscy glosujacy dostali "POMÓGŁ" !!Anonymous - Pon 19 Sty, 2009
probujesz nas kupic?
kubas - Pon 19 Sty, 2009 czyli kupujesz clio v6 ty oszuscie ! GOKART - Pon 19 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
:-)
probujesz nas kupic?
jak nie chcesz to możesz go na mnie scedować Gaydek - Pon 19 Sty, 2009 Morgan Freeman kupi Cuprę .Anonymous - Pon 19 Sty, 2009 r26 jest słodka, ale odraża mnie troszke ten plastik .... Alfa, VW i GTA maja coś w sobie ale chyba NIE ..... ja wybrał bym z dwójki Cupra vs ST z przewaga dla ST (40/60%)DeeS - Pon 19 Sty, 2009 Ja zaglosowalem na R26 ale coraz bardziej podoba mi sie Golf Anonymous - Pon 19 Sty, 2009 paczcie jak sie obudzili