A ja trafiłem tutaj tylko dla tego, że to forum maniaków francuskiego szajzu i postanowiłem ich trochę powqurwiać
patrz japończyków zostawił w spokoju 300konny Focus jeżdżący oficjalnie 13,9 rasta - Sob 16 Maj, 2009
Przecież to forum skręcających a nie 1/4 mili. Marcel 08, co się z tobą dzieje, he?
Ps. Daj mi przeciwnika to pogadamy, lepiej składajcie tego swojego kompresora chętnie go pokaram Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 wystawimy R5 rasta - Nie 17 Maj, 2009 Dawaj mi go tutaj zaraz KonradMK - Nie 17 Maj, 2009 rasta, zastanów się jeszcze raz czy chcesz aby wyprzedził cię kawał zardzewiałej blachy Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 jak wyjedzie to dowiesz się o tym 1wszy i jak chcesz to możemy zrobic jakiś mały zakład tu i teraz ....
jak wygra R5 to dostajesz napis na PRAWE i LEWE drzwi - Francuskie Auta Są Najlepsze a Ford Gówno Wort
co ty na to GeKo - Nie 17 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
jak wygra R5 to dostajesz napis na PRAWE i LEWE drzwi - Francuskie Auta Są Najlepsze a Ford Gówno Wort
BUhahahahaha To by było dobre i tydzień wizyt na Cargo z takim oklejeniem Aaaa i na klape A FIAT to jego brat Sorry Kamil nie mogłem się powstrzymać Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 ja bym dodał jeszcze ze Nie każda morda Pasuje do Forda Bart - Nie 17 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Aaaa i na klape [color=red]A FIAT to jego brat
uuu, GeKo grabisz sobie synku, grabisz Jaco - Nie 17 Maj, 2009 Przypadkiem przez Google i poszukiwaniu więcej info o Rejliku zaraz po zakupie...
Po przeczytaniu kilu postów stwierdziłem fajne chłopaki to się zapisze Stacho - Nie 17 Maj, 2009 ja przez rekina tutaj zawitałem rasta - Nie 17 Maj, 2009 I jeszcze zasada 3F - Nigdy Fiat nigdy Ford nigdy Francuz z naciskiem na Francuz heheKonradMK - Nie 17 Maj, 2009 Czyli będziesz jeździł oklejony. Nie ma bata k-mart - Nie 17 Maj, 2009 Marcel, odbudowaliscie w koncu tego skajlina od Sharxa?Jacek - Nie 17 Maj, 2009
rasta napisał/a:
I jeszcze zasada 3F - Nigdy Fiat nigdy Ford nigdy Francuz z naciskiem na Francuz hehe